Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Executive Chef (Utløpt)

23. november 2015 åpner Rogalands nye storstue rett ved Sola Flyplass og med utsikt over en av Nord Europas vakreste strender.

Vi søker deg som leder med entusiasme og skaper delaktighet, energi, mot og begeistring hos dine medarbeidere. Du har evnen og motet til å gå nye veier i en bedrift som leder an og setter høye standarder. Vi søker deg som elsker å møte nye mennesker, skape relasjoner og har et sterkt ønske om å gjøre enhver gjesteopplevelse til den beste gjesten har hatt.

Som leder motiveres du av å få frem det beste i dine medarbeidere. Du utfordres av stadige forandringer og å lede dine medarbeidere gjennom disse. Vi har en klar målsetning om at Clarion Hotel Air skal ha de beste medarbeidere som finnes, som sammen skaper en sterk vinnerkultur i bransjen. Vi ønsker derfor din drivkraft og passion for å lede, utvikler og skape ekstraordinære resultater. Clarion Hotel Air forventer at du gjennomfører din jobb med energi mot og begeistring. Energien uttrykker du gjennom et tydelig og dynamisk kroppsspråk og en positiv utstråling. Mot kjennetegnes ved å ta eierskap til et problem og at du har en «tørre å spørre» holdning. Begeistring viser seg ved at du er nysgjerrig og engasjert i alt og alle du møter.

Til hotellet søker vi Executive Chef, tar du utfordringen?

Stillingens organisatoriske ansvarsområde: 
• Avdelingens ansatte i all mat-produksjon ved bedriften (Head Chef’s, Sous Chefs, kokker, pastry mfl)
• Anretning i tilknytning til Kjøkken
• Kantinen (våre ansattes viktigste område hver dag)
• Hotellets lærlinger i kjøkkenet

Stillingens løpende ansvarsområde:
• Prognose-, kostnads- og resultatansvar for bedriftens mat-leveranse
• Analyse- og oppfølging av nøkkeltall for avdelingen
• Daglig ledelse og kvalitetsansvar for alle mat-produserende områder inkl. anretning
• At avdelingen følger alle lovpålagte- og brandpålagte regler, rutiner og standarder  i sin daglige drift
• Personalansvar og utvikling, involvering og coaching av egen avdeling, gjennom bla medarbeidersamtaler, avdelingsmøter, fastsettelse av tiltak vs mål i fellesskap med egne ansatte
• Løpende administrasjon såsom vaktlister, bestillinger, varemottak
• Rekruttering av personal ihht  Clarion rekrutterings-policy
• Sammen med F&B Manager sikre beste mulig kvalitet kombinert med løpende fokus på å levere lønnsomme produkter, events og arrangement
• Løpende produktutvikling utifra gjestenes behov, og i samarbeid med FB (og GM), herunder meny-utvikling sammen med bla. FB
• Ha en åpen og positivt samarbeide med bedriftens øvrige avdelinger
• Bedriftens øvrige ansatte ( i alle front-avdelinger ) har i sitt oppdrag å ‘ bringe lønnsom trafikk til hotellet ‘. Såleds vil Executive Chef’s bidrag også være å være kreativ og imøtekommende med tilpassede menyer (maler/ konsepter) og kalkyler i de tilfeller hvor bedriften vurderer det som viktige bidrag for å nå vårt felles mål for Total-omsetning («topplinjen» til hotellet ).

Søk her:

http://clarionhotels.easycruit.com/intranet/jobsatclarionhotels/vacancy/1369038/121463?iso=gb


Clarion Hotel Air

Fylke:Rogaland

Jobbtype:Fast

Heltid/Deltid:Heltid

Arbeidstid:Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:30. april 2015

Tiltredelse:Etter avtale

Arbeidssted:Sola

Kontaktpersoner:Nadia Benouddane
mob: +47 46274001 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 30, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.