Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Sous Chef K&T(Utløpt)

23. november 2015 åpner Rogalands nye storstue rett ved Sola Flyplass og med utsikt over en av Nord Europas vakreste strender.


Vi søker deg som leder med entusiasme og skaper delaktighet, energi, mot og begeistring hos dine medarbeidere. Du har evnen og motet til å gå nye veier i en bedrift som leder an og setter høye standarder. Vi søker deg som elsker å møte nye mennesker, skape relasjoner og har et sterkt ønske om å gjøre enhver gjesteopplevelse til den beste gjesten har hatt.

Som leder motiveres du av å få frem det beste i dine medarbeidere. Du utfordres av stadige forandringer og å lede dine medarbeidere gjennom disse. Vi har en klar målsetning om at Clarion Hotel Air skal ha de beste medarbeidere som finnes, som sammen skaper en sterk vinnerkultur i bransjen. Vi ønsker derfor din drivkraft og passion for å lede, utvikler og skape ekstraordinære resultater. Clarion Hotel Air forventer at du gjennomfører din jobb med energi mot og begeistring. Energien uttrykker du gjennom et tydelig og dynamisk kroppsspråk og en positiv utstråling. Mot kjennetegnes ved å ta eierskap til et problem og at du har en «tørre å spørre» holdning. Begeistring viser seg ved at du er nysgjerrig og engasjert i alt og alle du møter.

Til hotellet søker vi Sous Chef Kitchen & Table, tar du utfordringen?

Ansvarsområder:
• Daglig lede og fordele arbeidet i sin avdeling
• Skape en uforglemmelig opplevelse for hotellets gjester i samsvar med hele personalet i avdelingen

I stillingen inngår:
• I samarbeid med nærmeste leder, ansvarlig for a la carte avdelingen på kjøkken
• Være delaktig i menyplanlegging
• Ansvarlig for utførelsen av meny
• SKT forventes å være i drift, og skal utføre de samme oppgavene som øvrig personal i avdelingen
• Planlegge opplæring og utvikling av personal
• Daglig kontroll av tidstempling i avdelingen
• SKT sørger for å ha god kontakt med underleverandørene
• Bestilling av varer til avdelingen i samråd med nærmeste leder
• Sørge for gode rutiner i avdelingen og at disse følges
• Daglig oppfølging av IK-Mat og kjøkkenhygiene
• Stillingen innebærer skiftarbeid og helgejobbing
• Påse at hele avdelingen bruker hotellets kvalitetssystem C2
• Aktivt brukt av hotellets kundeoppfølgingssystem Loopon
• Månedlig telling skal gjennomføres og rapporteres
• Se til at de ansatte er uniformert i henhold til gitte krav
• Sørge for et godt arbeidsmiljø der alle stiller opp for hverandre
• Sørge for å være oppdatert og kjent med hotellets brann og sikkerhetsrutiner

Søk her:

http://clarionhotels.easycruit.com/intranet/jobsatclarionhotels/vacancy/1369040/121463?iso=gb


Clarion Hotel Air

Fylke:Rogaland

Jobbtype:Fast

Heltid/Deltid:Heltid

Arbeidstid:Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:30. april 2015

Tiltredelse:Etter avtale

Arbeidssted:Sola

Kontaktpersoner:Nadia Benouddane
mob: +47 46274001 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den april 30, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
46 dager igjen.