Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Er du vår nye servicehelt på natt? (Utløpt)

Nattevakt heltid

Comfort Hotel Stavanger søker en kreativ servicehelt til vårt crew. Du som søker vil alltid sette våre gjester/kunder i sentrum, og du gjør det med energi, mot og begeistring!

Vi søker deg som tør å synes, tør å stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør og humor, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolleger samt sikkerhetsbevisst. Du har også en «intuisjon» om hva som kreves for at forventninger fra våre gjester overstiges, og vil besøke oss igjen og igjen. Du liker å være hotellets ansikt utad og har et overblikk for detaljer samt er handlekraftig og løsningsorientert.

Stillingen som nattevakt innebærer å jobbe i skiftordning. Stillingen er primært satt opp f.o.m mandag t.o.m torsdag hver uke.

Vi er opptatt av at alle ansatte skal være motiverte og inspirerte slik at vi alle skal kunne stå opp om morgenen og kunne glede oss til å komme på jobben med et smil.

Vi tilbyr en spennende jobb i et urbant og sporty miljø der ingen dager er like. Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men ingen betingelse. Generelle datakunnskaper vil være en fordel. Det er en forutsetning at du skriver og snakker norsk og engelsk. Søker må være over 20 år.

Hovedoppgaver:

Inn og utsjekk, Brann og sikkerhet, Kundebehandling, Booking, Kasseoppgjør, Fakturering.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert jobb med trivelige kollegaer
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Godt miljø i Nordic Choice som år etter år vinner pris for beste arbeidsplass i reiselivsbransjen
  • Choice fordeler for ansatte (rabatterte priser på over 170 hotell)

Lønn
Tariff

Søknad
Send din søknad via linken under

Fylke: Rogaland
Jobbtype: Fast
Heltid/Deltid: Heltid
Arbeidstid: Natt
Søknadsfrist:09.06.2015
Tiltredelse: 22.06.2015
Kontaktpersoner: Martin Sagen
tlf: +47 51 20 14 02

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mai 11, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.