Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Charles & De i Sandnes søker hovmester, assisterende kjøkkensjef, Servitører og kokker (Utløpt)

Charles og de

Charles Tjessem vant Bocuse d’Or i 2003. Han har også vært daglig leder for Gastronomisk Institutt og kaptein for Det norske Kokkelandslaget. I dag eier og driver han Charles & De, et velrenommert mathus i Sandnes. Tjessem er kjent for sitt store engasjement for godt håndverk basert på utvalgte råvarer fra kortreist mat. Han er kompromissløs med hensyn til kvaliteten på det ferdige resultatet og flink til å slippe dyktige medarbeidere frem.

Er du dyktig og har interesse for ditt fag?

Kjenner du verdien av god service?

Har du lyst å bli med på laget?

Charles & De har adresse Langgaten 41 og ligger like ved jernbanestasjonen midt i hjertet av Sandnes sentrum. Vi har mye å gjøre og mange kjekke gjester som fortjener ekstra god service. Derfor vil vi gjerne utvide staben vår.

Vi søker:

Hovmester

Assisterende kjøkkensjef

Servitører og kokker

Dyktige fagfolk er en fryd å møte, både som kunde og som kollega. Vi håper å finne deg som har erfaring fra bransjen og som instinktivt vet hva som skal til for å yte det lille ekstra. Du liker å møte nye mennesker og har en naturlig evne til å få dem til å føle seg vel.

Er du over 20 år og synes dette høres kjekt ut?

Da vil vi gjerne snakke med deg. Send en e-post sammen med hva du har gjort før og hva du ønsker å gjøre til gunn@charlesogde.no så avtaler vi videre derfra.

http://www.charlesogde.no/ 

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juni 18, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.