Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Inside Kong Oscar Stavanger søker nye engasjerte medarbeidere heltid, deltid og sommervikariat. (Utløpt)

58_686380908

Om firmaet

Inside Kong Oscar er en nystarted bedrift som åpnet i Stavanger 21 mars 2015. Inside gruppen har fire eksisterende bedrifter, utenom Stavanger, som befinner seg i Bergen og Voss. Inside Kong Oscar Stavanger befinner seg i Tårngalleriet i hjertet av Stavanger sentrum. Med våre 1317 m2 rommer vi hele 24 biljard bord, 1 snooker bord, 8 shuffle bord, 4 dart lounger, ett restaurant lokale og 3 barer. Inside Kong Oscar Stavanger er en bedrift med fokus på god kvalitet, bra service og et godt miljø både for ansatte og gjester. Her søker vi bar back, servitører, bartendere til både heltid deltid og sommervikariat. Da vi har alkoholservering i vår bedrift må søker på stillingene, servitør og bartender være over 20 år, på stillingen som bar back må søker være over 18 år. Hvis dette virker interresant for deg, oppfordrer vi deg til å søke. Søknaden kan sendes per mail til trond@insidestavanger.no eller kan du komme til lokalene våre på dagtid, med en cv og slå av en prat. Åpningstider (alle dager) 12.00 – 02.00. Inside Kong Oscar – Rock`n Roll 4ever

Firma
Inside Kong Oscar Stavanger
Sted
Skagen 27, 4006 Stavanger
Frist
Snarest
Stillingstittel
Heltid, deltid og sommervikariat
Tiltredelse
01.07.2015
Varighet
Fast
Sektor
Franchise/Selvstendig næringsdrivende
Antall stillinger
5
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Bartender
Mat og servering / Servitør

Søk her

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juni 23, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.