Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Dolly Dimple’s Kilden søker etter flere medarbeidere (Utløpt)

Dolly Dimples logo (1)

Dolly Dimples er en landsdekkende kjede av pizzarestauranter som består av 47 restauranter med en omsetning på ca 370 millioner kroner. Dolly Dimples eies av Dolly Dimple’s Norge AS, som er datterselskap i NorgesGruppen Servicehandel AS.

Dolly Dimples søker medarbeidere som er sultne på å gjøre en god jobb, som er effektive og kvalitetsbevisste og som har lyst til å jobbe i en av Norges største restaurantkjeder.

Som restaurantmedarbeider har du forskjellige arbeidsoppgaver og avhengig av hvordan restauranten er organisert kan oppgavene variere mellom kokk, servitør og sjåfør.

Arbeidsoppgaver:
Restaurantmedarbeideren får oppgaver som spenner fra pizzaproduksjon og matsikkerhet, til effektiv og hyggelig service og salg til våre gjester og til utkjøring av pizza med hyggelig og profesjonell service på døren.

Våre medarbeidere jobber skift og arbeider både på dagtid, kveldstid og i helger.

Vi søker etter:

1 stilling på 20%

2 stillinger på 50%

Kvalifikasjoner:
Utdannelse eller arbeidserfaring innen bransjen er en fordel, men ingen betingelse.

Personlige egenskaper:
Du må være fylt 20 år og ha hatt førerkort i minimum 1 år. Du må like å ha en fysisk jobb med høyt tempo, være ryddig og effektiv. Du må være punktlig, effektiv, utadvent og serviceinnstilt.Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr:
En morsom og utfordrende jobb på en hektisk og hyggelig arbeidsplass. Vi gir grundig opplæring og oppfølging. Det finnes gode karrieremuligheter i Dolly Dimples for de som er ambisiøse og gjør en god jobb.

 

Kort om stillingen

Firma: Dolly Dimple’s Kilden

Sted: Gartnerveien 16, 4016 Stavanger

Tittel: Restaurantmedarbeider deltid

Tiltredelse: Etter avtale

Sektor: Privat

Varighet: Fast

Stillinger: 3

Søknadsfrist: 03.08.15

Kontaktperson: Synnøve Lærum

dd-kilden@dollydimples.no

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juli 19, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.