clarion_hotel_top

Vi søker Banquet Waiters (Bankettservitører)

Vi vet ikke hvem du er, men vi er sikre på at du kan tilføre oss mye nytt og spennende gjennom ditt MOT, din ENERGI og din BEGEISTRING.

Du har erfaring fra lignende type stillinger fra før og ønsker deg nye utfordringer på et av Stavangers beste hoteller. Som bankettservitør jobber du primært på kvelder og/eller helger. Dette er derfor egnet for deg som har annet arbeid på dagtid eller deg som er student og ønsker viktig og relevant erfaring ved siden av studiene. Vi kan tilby fleksible vakter slik at du kan kombinere dette med å være student. Hovedtrykket er mellom september og januar, men det gjennomføres banketter og selskaper gjennom hele året.

Vi kan tilby:

  • et ungdommelig og hyggelig arbeidsmiljø
  • de beste kundene med de beste arrangementene
  • en ledelse som vil utvikle deg til å bli dyktig og attraktiv på arbiedsmarkedet
  • et hotell som stadig er i utvikling, og som motiverer til nytenkning
  • spennende og varierte arbeidsoppgaver med stort ansvar
  • mange utviklingsmuligheter
  • fleksibilitet i forhold til for eksempel studier
  • gode personalfordeler internt i kjeden, og lokalt i Stavanger
  • ordnede arbeidsforhold

Som bankettservitør jobber du med banketter, selskaper, konfirmasjoner, bryllup og forretningsmiddager. Du jobber i team sammen med andre servitører og arbeidet ledes av banketthovmester. Du er vårt ansikt utad og trives best når du kan gjøre andre glade. Du gir av deg selv for at våre gjester skal kunne nyte et hyggelig arrangement. Service står i høysete hos deg. Hos oss kaller vi det å smile med hjertet! Du har passion for service.

Det er en fordel om du har språkkunnskaper innenfor våre skandinaviske språk, men det er ikke et krav for denne stillingene. Du må være minimum 18 år for denne stillingen grunnet alkohollovgivningen, men vi ser gjerne at du har passert 20 år for å kunne servere alle rettigheter.

Våre selskaper avvikles på kveldstid, primært i helger, men en må påregne at det også vil være noe selskaper i ukedager. Dersom du ikke bor i nærheten av hotellet anbefaler vi at du har tilgang på egen bil, da vaktene ofte går ut over normale driftstider for offentlig transport.

Har du spørsmål om stillingen, så tar du kontakt med Head Waitress, Eline Brown på tlf: 98071942. For søknader ber vi deg benytte det elektroniske søknadsskjemaet. Vennligst ingen annonseselgere eller rekrutteringsselskaper.


Clarion Hotel Stavanger

Fylke:Rogaland
Jobbtype:Sesong
Heltid/Deltid:Deltid
Arbeidstid:Helg
Kveld
Søknadsfrist:15.08.2015
Tiltredelse:01.09.2015

Clarion Hotel er førsteklasses hoteller med internasjonal atmosfære, høy romstandard, meget gode restauranter og konferanseavdelinger. Clarion Hotels har profesjonelle servicemedarbeidere og sentral beliggenhet – i større byer eller ved flyplasser. Clarion Hotels er en del av Nordic Choice Hotels er den ledende hotellkjede med 170 hoteller i Norden og Baltikum.

Nordic Choice Hotels er Nordens mest spennende hotellkjede med hoteller på mer enn 100 destinasjoner. Vi kan tilby mange ulike stillinger både sentralt og på hotellene i våre kjeder Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion og Nordic Hotels & Resorts. Felles for alle stillinger er at vi jobber etter vår visjon: «Med energi, mot og begeistring skaper vi en bedre verden – We care!». Vi er stolte av å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass hvor alle våre 10 000 medarbeidere behandles likt, uansett bakgrunn.