Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Clarion Hotel Stavanger søker Breakfast Waiters i sitt team! (Utløpt)

clarion_hotel_top

Vi søker Breakfast Waiters

Vi vet ikke hvem du er, men vi er sikre på at du kan tilføre oss mye nytt og spennende gjennom ditt MOT, din ENERGI og din BEGEISTRING.

Vi er mer opptatt av hvem du er enn hva du kan fra før. Det viktigste for oss er at du ønsker deg nye utfordringer på et av Stavangers beste hoteller!

Som frokost- og lunsjservitør jobber du med vårt frokost- og lunsjkonsept. Du er en morgenfugl og trives med å gå tidlig på jobben.

Vi har ulike stillingstyper, alt fra tilkallingsvikarer til mer faste stillinger innenfor 50%. Vi er svært opptatt av at våre gjester skal få en god og næringsrik start på dagen, og vi søker derfor etter smilende morgenfugler som evner å gi våre gjester en god start på dagen gjennom sitt vinnende vesen.

Vi kan tilby:

  • et ungdommelig og hyggelig arbeidsmiljø
  • en ledelse som vil utvikle deg til å bli dyktig og attraktiv på arbeidsmarkedet
  • et hotell som stadig er i utvikling, og som motiverer til nytenkning
  • spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • mange utviklingsmuligheter
  • gode personalfordeler internt i kjeden, og lokalt i Stavanger
  • ordnede arbeidsforhold

Som frokost- og lunsjservitør er dine oppgaver å ta i mot våre gjester til frokost og/eller lunsj og sørge for at de får en hyggelig opplevelse. Du er en morgenfugl som sørger for at restauranten er ryddig og representativ. Du setter pris på gjøre det lille ekstra for gjesten og serverer gjerne en ekstra kopp kaffe eller en smoothie, deler ut en avis eller kanskje slår av en hyggelig morgenprat. Du er en løsningsorientert teamplayer med utpreget serviceinnstilling.

Det er en fordel om du har språkkunnskaper innenfor våre skandinaviske språk, men det er ikke et krav for denne stillingen. Du må være minimum 18 år, og vi anbefaler at du bor i nærheten av hotellet eller har tilgang på egen bil da de tidligste vaktene begynner kl. 05.

Har du spørsmål om stillingen, så tar du kontakt med Head Waitress, Eline Brown, på tlf: 98071942. For søknader ber vi deg benytte det elektroniske søknadsskjemaet. Vennligst ingen annonseselgere eller rekrutteringsselskaper.


Clarion Hotel Stavanger

Fylke:Rogaland
Jobbtype:Fast
Heltid/Deltid:Deltid
Arbeidstid:Dag
Søknadsfrist:14.08.2015
Tiltredelse:01.09.2015

SEND SØKNAD

Clarion Hotel er førsteklasses hoteller med internasjonal atmosfære, høy romstandard, meget gode restauranter og konferanseavdelinger. Clarion Hotels har profesjonelle servicemedarbeidere og sentral beliggenhet – i større byer eller ved flyplasser. Clarion Hotels er en del av Nordic Choice Hotels er den ledende hotellkjede med 170 hoteller i Norden og Baltikum.

Nordic Choice Hotels er Nordens mest spennende hotellkjede med hoteller på mer enn 100 destinasjoner. Vi kan tilby mange ulike stillinger både sentralt og på hotellene i våre kjeder Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion og Nordic Hotels & Resorts. Felles for alle stillinger er at vi jobber etter vår visjon: «Med energi, mot og begeistring skaper vi en bedre verden – We care!». Vi er stolte av å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass hvor alle våre 10 000 medarbeidere behandles likt, uansett bakgrunn.


Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 3, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.