Screen Shot 2015-05-11 at 15.59.17

Comfort Hotel Stavanger søker en kreativ servicehelt til vårt crew. Du som søker vil alltid sette våre gjester/kunder i sentrum, og du gjør det med energi, mot og begeistring!

Vi søker deg som tør å synes, tør å stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør og humor, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolleger samt sikkerhetsbevisst. Du har også en «intuisjon» om hva som kreves for at forventninger fra våre gjester overstiges, og vil besøke oss igjen og igjen. Du liker å være hotellets ansikt utad og har et overblikk for detaljer samt er handlekraftig og løsningsorientert.

Stillingen som nattevakt innebærer å jobbe i skiftordning. Stillingen tilsvarer primært jobbing annen hver langhelg.

Vi er opptatt av at alle ansatte skal være motiverte og inspirerte slik at vi alle skal kunne stå opp om morgenen og kunne glede oss til å komme på jobben med et smil.

Vi tilbyr en spennende jobb i et urbant og sporty miljø der ingen dager er like. Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men ingen betingelse. Generelle datakunnskaper vil være en fordel. Det er en forutsetning at du skriver og snakker norsk og engelsk. Søker må være over 20 år.

Vi oppfordrer studenter til å søke.

Hovedoppgaver:

Inn og utsjekk, Brann og sikkerhet, Kundebehandling, Booking, Kasseoppgjør, Fakturering.

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert jobb med trivelige kollegaer
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Godt miljø i Nordic Choice som år etter år vinner pris for beste arbeidsplass i reiselivsbransjen
  • Choice fordeler for ansatte (rabatterte priser på over 170 hotell)

Lønn
Tariff

Søknad
Send inn din søkna på vår jobbside: https://choice.easycruit.com/

Fylke: Rogaland

Søknadsfrist: 28.08.2015

Tiltredelse: 01.09.2015

Kontaktpersoner: Martin Sagen
tlf: +47 51 20 14 02

Mer informasjon finner du på våre websider http://www.choicehotels.no/NO071

Comfort Hotel Stavanger har 90 rom og skal være det foretrukne hotell valget i hjerte av Stavanger. Vi jobber nå med å utvikle oss i både størrelse og profil til et tidsriktig, effektiv og urbant hotell. Dette til en fornuftig pris – med god beliggenhet. Vi skal være en tilgjengelig og kompakt base for moderne mennesker. Vi skal vektlegge det enkel og rask til de ønsker å oppleve byen.

Nordic Choice Hotels har hoteller på mer enn 100 destinasjoner. Vi kan tilby mange ulike stillinger både sentralt og på hotellene i våre kjeder Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion og Nordic Hotels & Resorts. Felles for alle stillinger er at vi jobber etter vår visjon: «Med energi, mot og begeistring skaper vi en bedre verden – We care!». Vi er stolte av å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass hvor alle våre 12 000 medarbeidere behandles likt, uansett bakgrunn.