Energy_Stavanger_kontrast

20 august 2014 åpnet Stavangerregionens største hotell, Clarion Hotel Energy – The New Energy of Stavanger! Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter og fleksible løsninger for alt fra to til 1000 personer, fordelt på 1800 kvadratmeter. Hotellet byr på en førsteetasje med utsøkt atmos- fære, møbelgalleri og ypperlige smaker i restauranten Kitchen & Table.

Clarion Hotel Energy søker personer som gjennomfører sitt arbeid med Energi, Mot og Begeistring! Energien uttrykker du gjennom et tydelig og dynamisk kroppsspråk og med en positiv utstråling. Motet kjennetegnes gjennom eierskap til et problem og at du har en ”tørre og spørre” holdning. Til slutt ser vi at du er nysgjerrig, engasjert i alt og alle du møter, og på den måten viser begeistring for alt rundt deg.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra hotell/restaurant
 • Snakker flytende norsk/engelsk
 • Passion for mat og vin
 • Effektiv og fleksibel
 • Positiv
 • Godt humør og lærevillig
 • Serviceinnstilt

Vi tilbyr:

 • Lønn etter tariff
 • Variert arbeid
 • Godt arbeidsmiljø
 • Karriere muligheter i en av Nordens mest spennende hotell konsern

Til hotellet søker vi nå ytterligere servitørtalenter Tar du utfordringen? Hva gjør deg til den beste kandidaten?

Send søknad innen 31.08.2015 til: lilly.bogstrand@choice.no

ISHOCKEYVEIEN 2 4021 STAVANGER | WWW.CHOICE.NO/CLARION/ENERGY CHOICE.NO/CLARION/CLARION-HOTEL-ENERGY| FACEBOOK.COM/CLARIONHOTELENERGY