BØLGEN & MOI® har etablert seg som en av Norges ledende restaurantkjeder med spisesteder i Oslo, Sandvika, Kristiansand, og Stavanger. Vi har i dag vokst til over 100 ansatte og vi trenger fortsatt flere dyktige medarbeidere. Alle som jobber hos BØLGEN & MOI har en genuin interesse for mat & vin, og vi jobber i et kreativt miljø med gode utviklingsmuligheter.

Vi søker smilende, fleksible, kreative og samarbeidsorienterte personer med vilje og evne til skape fantastisk miljø for våre gjester. Erfaring som servitør vektlegges, og interesse for mat og vin er et ”must” for å inngå i vårt profesjonelle team av servitører. Fagbrev er bra, men ikke et krav.

Stillingene er fulltid (100 %) og deltid og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

BØLGEN & MOI STAVANGER ligger i fantastiske omgivelser på Norsk Oljemuseum. Her har vi, brasserie, bar, ute servering og selskaps servering.

For nærmere opplysninger om stillingene,

kontakt daglig leder Svein-Are Brynestad på 51 93 93 51

Skriftlig søknad merket ”ledig stilling” dagligleder.stavanger@bolgenogmoi.no

http://www.bolgenogmoi.no

AAAA