25252

Restaurantmedarbeider med sertivikat (B)

Vi søker en smilende og service innstilt restaurantmedarbeider til vår flotte restaurant i Øvre Holmegate 12 i Stavanger. 

Vi søker en smilende og serviceinstilt restaurantmedarbeider/servitør. Arbeidsoppgavene vil være varierte. Hos oss får du se alle sider av restaurantdriften. Arbeidsoppgavene vil innebære å betjene kunder, stå i baren, rydding, vasking og andre forefallende oppgaver. Vi søker en person med arbeidsvilje, som gjerne har det ekstra å gi kundene våre. Flott om du har erfaring fra lignende arbeid. Vi har et flott team som jobber og trives godt sammen i et godt arbeidsmiljø. 

Stillingsprosent: varierende

Antall stillinger: 2

Sted: Stavanger

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 10. september

Søknad sendes til: post@no28.no

Kokk/Kjøkkenmedarbeider

Kjøkkenteamet vårt trenger en ny medarbeider, gjerne med sertifikat. 

Vi er på jakt etter en kokk/kjøkkenmedarbeider til vår restaurant. Vedkommende må takle å jobbe under press, ha et høyt arbeidstempo og trives i en tidvis hektisk tilværelse. Arbeidsoppgavene varierer. Baking av pizzadeig, laging av pizza og andre retter vi har på menyen. For rette person vil det også være en mulighet for å være med å utvikle menyen vår. 

Stillingsprosent: varierende

Antall stillinger: 2

Sted: Stavanger

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 10. september

Søknad sendes til: post@no28.no