Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

No. 28 Pizza Pub er på jakt etter flere medarbeidere på deltid! (Utløpt)

25252

Restaurantmedarbeider med sertivikat (B)

Vi søker en smilende og service innstilt restaurantmedarbeider til vår flotte restaurant i Øvre Holmegate 12 i Stavanger. 

Vi søker en smilende og serviceinstilt restaurantmedarbeider/servitør. Arbeidsoppgavene vil være varierte. Hos oss får du se alle sider av restaurantdriften. Arbeidsoppgavene vil innebære å betjene kunder, stå i baren, rydding, vasking og andre forefallende oppgaver. Vi søker en person med arbeidsvilje, som gjerne har det ekstra å gi kundene våre. Flott om du har erfaring fra lignende arbeid. Vi har et flott team som jobber og trives godt sammen i et godt arbeidsmiljø. 

Stillingsprosent: varierende

Antall stillinger: 2

Sted: Stavanger

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 10. september

Søknad sendes til: post@no28.no

Kokk/Kjøkkenmedarbeider

Kjøkkenteamet vårt trenger en ny medarbeider, gjerne med sertifikat. 

Vi er på jakt etter en kokk/kjøkkenmedarbeider til vår restaurant. Vedkommende må takle å jobbe under press, ha et høyt arbeidstempo og trives i en tidvis hektisk tilværelse. Arbeidsoppgavene varierer. Baking av pizzadeig, laging av pizza og andre retter vi har på menyen. For rette person vil det også være en mulighet for å være med å utvikle menyen vår. 

Stillingsprosent: varierende

Antall stillinger: 2

Sted: Stavanger

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: 10. september

Søknad sendes til: post@no28.no

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 26, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.