Comfort Hotel Stavanger søker kreativ servicehelt til vårt crew. Du setter alltid våre gjester/kunder i sentrum, og du gjør det med energi, mot og begeistring!

Vi søker deg som tørr å synes, tørr å stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør og humor, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kolleger samt sikkerhetsbevisst. Du har også en «intuisjon» om hva som kreves for at forventninger fra våre gjester overstiges, og vil besøke oss igjen og igjen.

Stillingen som resepsjonist innebærer å jobbe i skiftordning, med 2 helger i måneden. Du liker å være «on-stage» og har et overblikk for detaljer samt er handlekraftig og løsningsorientert. Service helter liker vi å kalle oss.

Vi er opptatt av at alle ansatte skal være motiverte, engasjerte og med inspirasjon til å alltid være en servicehelt.

Generelle datakunnskaper vil være en fordel, og det er viktig at du liker å jobbe i team. Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men ingen betingelse.

Det er en forutsetning at du skriver og snakker norsk og engelsk. Søker må være over 20 år.

Vi søker personer som kan jobbe oppimot 100% stilling.

Vi tilbyr: – en spennende og variert jobb med trivelige kollegaer – god opplæring og muligheter for videreutvikling gjennom Choice Academy. – muligheten for å gjøre karriere på hotellet eller ved andre av våre 170 hoteller i Norden.

Lønn Tariff

Søknad Send din søknad via linken under

Søknadsfrist: 25.09.2015

Tiltredelse: 1. oktober

Arbeidssted: Stavanger

Kontaktpersoner: Martin Sagen tlf: +47 51 20 14 02

Fylke: Rogaland

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Søknadsfrist: 25.09.2015

Tiltredelse: 01.10.2015

[ Send søknad ]

Fungerer ikke linken. Besøk https://choice.easycruit.com/

Mer informasjon finner du på våre websider http://www.choicehotels.no/NO071

Comfort Hotel Stavanger har 90 rom og skal være det foretrukne hotell valget i hjerte av Stavanger. Vi jobber nå med å utvikle oss i både størrelse og profil til et tidsriktig, effektiv og urbant hotell. Dette til en fornuftig pris – med god beliggenhet. Vi skal være en tilgjengelig og kompakt base for moderne mennesker. Vi skal vektlegge det enkel og rask til de ønsker å oppleve byen.

Nordic Choice Hotels har hoteller på mer enn 100 destinasjoner. Vi kan tilby mange ulike stillinger både sentralt og på hotellene i våre kjeder Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion og Nordic Hotels & Resorts. Felles for alle stillinger er at vi jobber etter vår visjon: «Med energi, mot og begeistring skaper vi en bedre verden – We care!». Vi er stolte av å være en attraktiv og mangfoldig arbeidsplass hvor alle våre 12 000 medarbeidere behandles likt, uansett bakgrunn.