Radisson Blu Atlantic Hotel og Radisson Blu Royal Hotel trenger resepsjonister i ulike stillingsprosenter!

Screen Shot 2015-09-14 at 14.56.02

Er du god på multitasking?

Vi søker ulike personligheter som gleder seg over å gi våre gjester en utmerket serviceopplevelse gjennom en vennlig og profesjonell opptreden.

Du evner å leve deg inn i gjestens situasjon, og er selvstendig og kreativ hva gjelder å finne gode løsninger i situasjoner som krever det.

Dine egenskaper:

Du kan og vil!
Liker å arbeide i et internasjonalt miljø hvor det stilles høye krav til kvalitet i alle ledd. Tar personlig initiativ for å imøtekomme våre gjesters forventninger
Høy grad av stolthet relatert til jobbutførelse

Dine kvalifikasjoner:

Erfaring fra resepsjonsarbeide er ønskelig
Gode språkkunnskaper, dvs. skandinavisk og engelsk flytende og gjerne ett tilleggsspråk. Egenskaper som personlig trygghet og evne til å takle stress-situasjoner på en rolig måte. Du må like å arbeide i team og kjennskap til hotellsystemet “Opera” er en fordel.

Vi kan tilby:

Utfordrende og varierende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø. Store utviklingsmuligheter i en internasjonal hotell kjede.
Stillingen innebærer skift- og helgearbeid.

Dersom du har spørsmål om stillingen kan du kontakte Front Office Manager Laura Weberchen på telefon 51 76 01 50 eller e-post laura.weberchen@radissonblu.com. Søknad og CV sendes til samme e-postadresse. Aktuelle kandidater vil bli kalt inn til intervju fortløpende.

Vi ser frem mot å høre fra deg!

Screen Shot 2015-09-14 at 14.58.06