555555

Daglig leder søkes!

Phileas Fogg er en temarestaurant bygd opp etter Jules Vernes kjente roman «Around the World in 80 days». Restauranten ble etablert i Juni 1998. Phileas Fogg er et amerikansk diner konsept med 165 spiseplasser + baravdeling. Vi er totalt 25 ansatte.

Stillingsprosent: 100%

Ansvarsområder:

  • Ansvar over den daglige driften
  • IK system
  • menyer
  • personal
  • varebestillinger
  • Kontakt med leverandører
  • Være delaktig under servering og annet

Mitt navn er Amelia Hilton. Jeg jobber som daglig leder ved Phileas Fogg Stavanger A/S. Jeg har nå besluttet å forlate Norge og søker derfor etter en ny daglig leder.

Det er ønskelig at den nye daglige leder tiltrer snarest slik at jeg kan gi nødvendige innføring og innblikk i driften før jeg slutter.  Vi søker primært etter kandidater med utdannelse og eller erfaring innen ledelse og markedsføring. Dette er imidlertid ingen absolutt betingelse får å søke jobben.

Søknadsfrist: Snarest

Vennligst send CV til: amelia@phileasfogg.no