Norsk Hotellhøgskole kl. 10.45 – 14.00

Espresso Shot 2
Hvert år arrangerer NHS-Jobbsenter Karrieredagen, hvor studenter kan møte dagsaktuelle bedrifter på stands og gjennom bedriftspresentasjoner her på Norsk Hotellhøgskole!

Bedrifter vil holde korte bedriftspresentasjoner i rødt auditorium før de vil stå på stand for deg og dine medstudenter. Her har du mulighet får å få kjennskap til forskjellige bedrifters: verdier, mål og ikke minst hva de ser etter i deg som kommende arbeidstaker!

Flere bedrifter vil utlyse deltidsstillinger, trainee-stillinger og fortelle om forskjellige karrieremuligheter etter endt studie. Denne dagen gir deg et fortrinn dersom du er forberedt, innstilt og aktivt er på jakt etter gode karrierevalg

Vi ser frem til å møte mange engasjerte studenter som er klare for å ta kontakt med bransjen. Dette er en dag hvor du bør forberede deg på gode spørsmål og svar til bedriftene. De krever like mye av deg som du krever av dem. Så møt forberedt og ikke glem CV!

Karrieredagen er et arrangement som er sammenhengende fra start til slutt, så møt opp kl. 10.45 til registrering og vær med på programmet som består av speed-presentasjoner, stand-aktivitet og konkurranser med gode premier.

Link til Karrieredagen på Facebook

Program – Tirsdag 13. oktober 2015:

Hva:
Hvem:
Når:
Hvor:
Registrering
Studenter
10.45
Inngangen NHS
Åpning av Karrieredagen NHS Leder og nestleder 11.00 Rødt auditorium
Åpningstale fra Norsk Hotellhøgskole
Ledelsen NHS
11.10
Rødt auditorium
Foredragsholder Nils Henrik Stokke (Mathallen/Innovation Dock) 11.20 Rødt auditorium
Speed-presentasjoner Bedrifter – 2 minutter 11.50 Rødt auditorium
Info om konkurranse Leder og nestleder 12.35 Rødt auditorium
Stands Bedrifter 12.40 1. og 2. etasje
Matservering Alle (stående) 12.40 1. og 2. etasje
Arrangementet avsluttes Alle 14.00 Rundes av
Vinnere annonseres Studenter 14.30
På facebook
Veiledning for Master- og Bachlorstudenter
Studenter og Bedrifter
14.00
2. etasje NHS

Bedrifter:

logoer

Sponsorer:

Sponsorer

Nils-Henrik Stokke

Nils-Henrik Stokke er både tidligere student og ansatt ved UiS, der han studerte økonomi, samt jobbet som konsulent i forskningssekretariatet og senere etablerte og var daglig leder for Senter for Entreprenørskap.

Etter UiS har han stått bak en rekke oppstartsselskap og driver i dag 8 selskap, blant annet Mathallen i Stavanger, er med-gründer av Innovation Dock, står bak Nettverk Stavanger, og bygger og driver dagsentre for psykisk utviklingshemmede barn i Tanzania. 

Foredraget tar utgangspunkt i en TED-talk han nylig holdt i Arendal foran 700 personer som hadde tittelen «Confessions of a Startup Junkie». Et foredrag som er både rørende, morsomt og lærerikt.

Nils-Henrik Stokke © Siv Sivertsen-4

Afterwork på Varmen Bar & Restaurant

Karrieredagen Afterparty @ Varmen Bar, Scandic Stavanger City
Kl. 20.00 – 00.00

Etter Karrieredagen 2015 – Norsk Hotellhøgskole arrangerer vi en mingling på Varmen Bar & Restaurant på Scandic Stavanger City. Det vil bli delt ut premier til vinnerne av konkurransene som ble arrangert på Karrieredagen. Så ta middagen i gode venners lag og bli med på denne NHS-klassikeren! Mer info finner du inne på eventen!

Link til Karrieredagens Afterwork@Varmen Bar & Restaurant på facebook

VARMEN kopi7292389_29_z