Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Scandic Stavanger Forus søker Restaurantsjef (Utløpt)

dsc2546-copy

Scandic Hotels har en ekspansiv vekststrategi og i juli 2011 åpnet Scandic Stavanger Forus. Hotellet har en sentral beliggenhet i næringsområdet på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes. Hotellet har 258 rom, flere små, mellomstore og store møtelokaler, treningssenter, restaurant og bar og er et naturlig møtested for alle som jobber og bor i området. Hotellets interiør gjenspeiler Rogalands spennende oljehistorie, hvor naturmaterialer blandes med sort og gull.

Vår nåværende Restaurantsjef søker nye utfordringer utenfor hotellbransjen og vi søker hans etterfølger.
Scandic Stavanger Forus skal levere et foretrukket mat og drikketilbud til alle vår gjester og målet er å ha «Gjester som skryter og ingen som klager!».
Restaurantsjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som avdelingen skaper lønnsomhet.
Alle våre ansatte jobber etter mottoet «Jeg vil bli bedre!» og Restaurantsjefen leder dette arbeidet for både restaurant, bar og bankett.

Ansvarsområder:

  • Restaurantsjefen har det totale drifts- og ledelsesansvaret for hotellets mat- og drikkeservering.  Dette inkluderer blant annet:
  • Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
  • Ansvar for den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som berører denne. Tett samarbeid med kjøkkenet og konferanseavdelingen.
  • Utarbeidelse av rutiner og utvikling av avdelingens serviceleveranse.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring og kostnadskontroll, samt utarbeidelse av prognoser og planer.
  • Utvikling og oppfølging av servicestandarder
  • Vareinnkjøp og -kontroll

Kvalifikasjoner:

  • Hotell- eller restaurantbakgrunn, fra fortrinnsvis større avdelinger
  • 3-årig høyskole eller utvidet driftserfaring
  • Ledererfaring med dokumenterte resultater fra tilsvarende ansvarsområder
  • Flytende, muntlig og skriftlig, i  et skandinavisk språk samt engelsk.
  • Sterk økonomiforståelse og -erfaring.
  • God kjennskap til Office-programmer og erfaring fra kassesystemer.
Egenskaper:

Vi søker en operativ, erfaren og trygg leder som evner å motivere og inspirere sine ansatte.

Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.

Du setter tydelige forventniger ti både deg selv og avdelingenes prestasjoner.

Du tenker økonomi i alle ledd, er kvalitetsbevisst og opptatt av detaljer. Du er systematisk og jobber strukturert.

Scandic’s verdier, Caring, Casual, Creativ & Competitive, er styrende for deg i dine daglige gjøremål.

Vi tilbyr:

En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser.

Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team. Stillingen rapporterer til Direktør og inngår i hotellets ledergruppe.

Scandic har gode utviklingsmuligheter gjennom Scandic Business School.

Firma
Scandic Stavanger Forus
Sted
Bjødnabeen 2
4031 Stavanger
Frist
30.11.2015
Tiltredelse
Snarest
Varighet
Fast
Sektor
Privat
Stillingstittel
Restaurantsjef
Bransje
Hotell og overnatting / Restaurant, mat og uteliv / Reise og turisme
Stillingsfunksjon
Hotell og overnatting / Service/servering

Søk gjennom denne linken!

Logo Scandic Stavanger Forus JPG

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 9, 2015 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.