iad_3555246411148390251finn_topp_image_stillingsannonse
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.

Scandic Søker ny Husøkonom til Scandic Park Sandefjord

Scandic Park Sandefjord er et stilfullt hotell med en ideell beliggenhet nær sentrum og gjestehavn. Hotellet har 349 hotellrom, konferansekapasitet med fleksible møterom for opptil 700 gjester. Store lokaliteter for banketter og selskaper til små og store anledninger.

Vår nye husøkonom ved Scandic Park Sandefjord er opptatt av å levere gode gjesteopplevelser,serviceorientert og er tydelig i sin rolle. Du er dyktig til å lede samt motivere og utøve godt samspill til de ansatte som resulterer i et styrket og godt arbeidsmiljø. Du er opptatt av å være innovativ, rettferdig, og innhav et sterkt eierskap til ditt ansvar for å nå bedriftens målsetninger.

Arbeidsoppgaver:

Stillingen innebærer ansvar for renhold, driftsplanlegging og personalutvikling. Gjennom effektiv drift og styring sørger du for at hotellet innfrir forventningene til lønnsomhet, kvalitet og gjestetilfredshet. Du levere på :

– Daglig romsjekk av gjesteværelser og publikumsarealer.

– Innkjøpsansvar for avdelingen.

– Arbeide aktiv for å styre kostnadene iht budsjett/prognose.

– Ivareta Scandics verdier.

– Ansvarlig for økonomisk utnyttelse av avdelingens ressurser.

– Stillingen inngår i hotellets Duty ordning.

– Bygge prestasjonskultur gjennom engasjement, stolthet og kvalitet.

Kvalifikasjoner:

– Kan vise til solide resultater fra lignende stilling i hotellbransjen

– Relevant ledererfaring

– Erfaring med å skape godt arbeidsmiljø og entusiasme

– Fokusorientert og analytisk

– God skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne

Utdanning:

– Relevant utdannelse  innen hotellfag/renhold

Vi tilbyr:

En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team. Husøkonomen  rapporterer til GM og inngår i hotellets lederteam.

Scandic har gode utviklingsmuligheter gjennom Scandic Business School

Har du spørsmål om stillingen:

Kontakt GM Thomas Ødegård: 90 73 13 06, thomas.odegard@scandichotels.com

Scandic_red pms 186