Scandic_red pms 186

Scandic Stavanger City er et nytenkende og kreativt hotell som åpnet i mai 2014. Vi har 226 rom, en konferanseavdeling med 7 møterom og Varmen Restaurant & Bar.  Vi  ligger sentralt i Stavanger, i en spennende bydel under stadig utvikling.

Vi søker nå fleksible, utadvendte og serviceinnstilte resepsjonister til vårt team!

Resepsjonen er ”hjertet” i hotellet og som resepsjonsmedarbeider er du hotellets ansikt utad.

Hovedarbeidsoppgaver: Sjekke inn og –ut gjester, drive mersalg, besvare telefoner / mail, legge inn reservasjoner, samt håndtering av kasse og kasseoppgjør. Du skal alltid kunne bistå våre gjester ved alle henvendelser på en hjelpsom og vennlig måte.

Kvalifikasjoner:

·       Hotellerfaring er en fordel

·       Gode språkkunnskaper og minst ett av de nordiske språk flytende

·       Må kunne holde fokus i stressende situasjoner

·       Kjennskap til systemet Opera/Scorpio er en fordel

·       Glad i yte genuin service

·       Ansvarsfull

·       Liker å jobbe i team, men er også selvstendig

·       Kjenner seg igjen i våre verdier – Be Caring, Be You, Be a Pro,  Be Bold

·       Fleksibel

Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.

Som medarbeider i Scandic liker du å omgås mennesker og yte service. Du stiller opp og støtter der det er behov. Vi tilbyr en spennende jobb i et aktivt miljø med hyggelige mennesker. Scandic har gode utviklingsmuligheter gjennom Scandic Business School og god intern opplæring.

Er du vår nye kollega?

Søknad og CV sendes snarest til: haugland.linn@scandichotels.com

Scandic Stavanger - uteSkjermbilde 2016-02-16 kl. 15.55.53