Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.

scandic-meyergarden

Scandic Meyergården er et hotell med en helt egen sjel og atmosfære og ligger sentralt i Polarsirkelbyen Mo i Rana, omkranset av hotellets private hage. Hotellet har tatt i mot gjester siden 1800-tallet og har utviklet seg i flere trinn med utbygging av både hotellrom, restaurant, møterom og topp moderne konferanseavdeling. Vår storsal Meyergården Spektrum har blitt Helgelands nye konsertarena. I dag er Meyergården Scandic sitt største hotell i Nord-Norge med 239 rom og 15 møterom med total kapasitet på 1500 personer. Vår nåværende Renholdssjef med 33 år i bedriften skal ut i pensjon, vi søker derfor etter ny Renholdssjef som skal utvikle avdelingen videre.

”Rene og pene rom” er en av de grunnleggende faktorene for at gjestene skal bli fornøyd med hotelloppholdet. Husøkonomens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som vi skaper lønnsomhet.

Ansvarsområder:

Husøkonomen har det totale drifts- og ledelsesansvaret for renholdsavdelingen ved hotellet.  Dette inkluderer blant annet:

  • Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
  • Ansvar for den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som fattes.
  • Utarbeidelse av rutiner og planer for daglig- og periodisk renhold.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring og kostnadskontroll, samt utarbeidelse prognoser og planer.
  • Opplæring og oppfølging av servicestandarder.
  • Innkjøp.
  • HMS

Kvalifikasjoner:

· Hotellbakgrunn, fortrinnsvis fra husøkonomavdeling.
· Ledererfaring
· Må kunne minst ett skandinavisk språk flytende.
· God økonomiforståelse.
· Kjennskap til Office-programmer og gjerne Scorpio/Opera hotellsystem.

Egenskaper:

Vi søker en ambisiøs og operativ leder som evner å motivere og inspirere sine ansatte. Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene. Du tenker økonomi i alle ledd, er kvalitetsbevisst og opptatt av detaljer. Du er systematisk og jobber strukturert. Du har erfaring med hvilke gode rutiner som fungerer, og er flink å følge opp dine medarbeidere i hverdagen.

Vi tilbyr:

En spennende og variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team. Husøkonomen rapporterer til Hotellsjef og inngår i hotellets ledergruppe. Gode vilkår for rett kandidat. Scandic Meyergården er et hotell som store ambisjoner i Nord-Norge, du får mulighet til å være med på reisen og utvikle hotellet. Helgeland som destinasjon byr på fantastiske naturopplevelser. Kort avstand til kyst og fjell, her finner en naturentusiast alt i nærheten.

CV og søknad skal sendes elektronisk. For spørsmål ta kontakt med Hotellsjef Ruben Nilsen Robertsen mobil +47 41000828 eller e-post ruben.nilsen.robertsen@meyergarden.no.

Aktuelle kandidater blir innkalt fortløpende.

Søknadsfrist er 21.mars.

Tiltredelse etter avtale for rett kandidat.

Send søknad gjennom denne linken