Stillingen er besatt

Alstor-logo

523437_124_z

Hotel Alstor er et av de historiske hotellene i Stavanger, og ligger ved Mosvannet cirka 2 km vest fra Stavanger sentrum. Hotellet har 81 rom, innendørs svømmebasseng, 7 konferanselokaler og en stor Food & Beverage-avdeling. Hotellet drives under Tribe Hotel Management, et attraktivt driftsselskap som per idag driver 33 ulike hoteller i Skandinavia og samarbeider med mange store merkenavn som First Hotels, O’Learys og Waynes Coffee.

Vi søker ekstrahjelper og deltidsansatte til vår resepsjon, da særlig kveld og nattevakter. I tillegg til ordinært resepsjonsarbeid med bookingsystemet Opera, får man mulighet til å delta i andre spennende deler av driften etter ønske.

Arbeidsvaktene går i 8 timers skift, med oppstart 15.00-23.00 for kveld, 23.00-07.00 for natt.

Vi er ute deg som er interresert i mer praksis i hotellfaget og som er fleksibel i arbeidstider, blid og serviceinnstilt. Erfaring med tidligere resepsjonsarbeid og bookingssystemer er en klar fordel men inget krav.


Vi tilbyr:

Lønn etter tariff
Et ungt arbeidsmiljø
Karriere og fremtidsutsikter i Tribe Hotel

 

Stillingsprossent: Varierende

Arbeidssted: Hotel Alstor, Tjensvollveien 31, 4021 Stavanger

Tiltredelse: Snarest

Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Karoline Salomonsen

Stillingen er besatt

AAEAAQAAAAAAAAIkAAAAJDk5OTczYTQwLWRhMWMtNDZiNC1iOWI0LTJlYTU1NWUxMjBmNg

31515910imagefirst-hotel-alstor_900