urljr__3620_2_slide

Har du lyst til å tilbringe sommeren på «solsiden» i Kristiansand?  

Vi søker etter baransvarlig for perioden 1. Mai – 31. August. 

Du må ha minimum 4 års erfaring som cocktailbartender, og 1 års erfaring som baransvarlig. Søker må også ha erfaring som barista.

Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges for å inngå i vårt profesjonelle team av dyktige medarbeidere i et utviklende arbeidsmiljø. Den vi søker må være strukturert, ha gode samarbeidsevner, stor arbeidskapasitet, og være både norsk og engelsktalende.  

Du vil være ansvarlig for kvalitetssikring av produktet ut til kunden, bestilling av varer, samt å lage rutiner for driften av våre to barer. Baransvarlig vil også jobbe servicevakter i vår utebar, sammen med et team av bartendere.

BØLGEN & MOI Kristiansand ligger kjekt til på solsiden av fiskebrygga, i hjertet av Kristiansand. Utvalget av mat og drikke er stort, med en uformell service og en lett og leken atmosfære som fellesnevner. Vi har en utebar med høy solbrillefaktor, og en innendørs produksjonsbar. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt et unikt arbeidsmiljø. 

 Søknader merket «baransvarlig» sendes til:

Restaurantsjef Mariann Asp

restaurantsjef.kristiansand@bolgenogmoi.no

jr__3507_slidejr__3932_slide