Print

TravelBird er et nedelandsk online-basert reiseselskap som ble stiftet i 2010. Vi opererer i flere europeiske land, blant annet Norge, og målet er å inspirere reiselystne nordmenn hver dag. Hovedkvarteret ligger i hjertet av Amsterdam, hvor de fleste TravelBird-ansatte jobber. TravelBird har 550 ansatte fra mer enn 30 land, hvor gjennomsnittsalderen er 27 år. Dette gjør TravelBird til den perfekte arbeidsplassen for studenter!

TravelBird lyser i disse dager ut et stipend på 3000 € og tilbudet om et internship ved vårt hovedkvarter i hjertet av Amsterdam i Nederland. For å søke på stipendet og internshipet ber vi deg besvare følgende spørsmål så grundig som mulig:

Hva har vært din mest inspirerende reiseopplevelse?

Det oppfordres til å tenke nøye gjennom spørsmålet og angripe oppgaven fra et så vidt, kreativt og inspirerende perspektiv som mulig. De fleste format aksepteres, fra essay til film. Oppgaven besvares individuelt. Vennligst følg søknadslinken til TravelBird sine sider for utfyllende informasjon om konkurransen og søknadsprosessen.

 

Arbeidsoppgaver:

Det avtales mellom TravelBird og den heldige vinneren hvilket område(r) han/hun ønsker å få erfaring fra. Aktuelle fagområder i TravelBird er HR, salg, markedsføring, webrelatert arbeid, turisme/reiseliv og økonomi. Arbeidsoppgavene innad hvert fagområde vil variere. Om du har spørsmål om et spesifikt område må du ikke nøle med å ta kontakt med vår kontaktperson.

 

Kvalifikasjonskrav og egenskaper:

Alle studenter er velkomne til å delta i konkurransen. Kreative bidrag til konkurransen viser at du kan tenke nytt og utenfor boksen. Vi ønsker å inspirere våre kunder hver dag, og oppfordrer derfor til at bidraget ditt er så kreativt og inspirerende som mulig!

 

Vi tilbyr:

Internshipet vil gi vinneren muligheten til å jobbe for et nyoppstartet internasjonalt selskap og få arbeidserfaring innen ulike fagområder. Vinneren av konkurransen vil motta et stipend på 3000 € og muligheten til å gjennomføre et internship av valgfri lengde her hos oss i Amsterdam. Arbeidsmiljøet er perfekt for studenter som ønsker å få erfaring fra et internasjonalt miljø!

 

Omfang og varighet:

Internshipets varighet er valgfritt for studenten som vinner, men har en maksimumslengde på 6 måneder.

Stillingsprosent:           Heltid

Arbeidstid:                      Dagtid

Arbeidssted:                   Hjertet av Amsterdam i Nederland

Tiltredelse:                     Etter avtale

Søknadsfrist:                 31. mai 2016

Kontaktperson:            Ingvild Rooth

Telefon:                          +47 23 96 10 33

e-post:                            ingvild@travelbird.no

Søk gjennom denne linken!

(http://travelbird.no/stipend)