Vi søker en person som har lyst og evne til å delta med sitt bidrag for å løfte Sanderstølen og å utvikle hotellet og destinasjonen videre.

Stillingen er en åremålsstilling på 2 år med mulighet for forlengelse

Som Hotell- og destinasjonssjef på Sanderstølen jobber du i en svært variert stilling der ansvaret med å være vårt ansikt og vertskap utad er viktig. Hotellet har sine faste beboere, gjester som leier rom for kortere eller lengre perioder, hytteeiere og konferansegjester. Stillingen krever høy serviceinnstilling i daglig gjestekontakt samt kompetanse på hotelldrift. I tillegg ønsker vi deg med god markedsføringskompetanse, i både tradisjonelle og sosiale kanaler. Videre må du ha lyst og evne til å videreutvikle en spennende destinasjon. Evne til å bygge relasjoner vil være viktig i denne stillingen.

Hovedoppgaver:

 • Ansvarlig for daglig drift og markedsføring av Sanderstølen
 • Bemannningsplanlegging og personaloppfølging
 • Sikre kostnadskontroll og se nye inntjeningsmuligheter
 • Videreutvikle Sanderstølen som hotell og en spennende destinasjon
 • Ta i mot gjester med et smil

 

Hvem er du:

 •        Du har en helhetsforståelse for alle elementer innen hotelldrift
 •        Salgsorientert, kreativ og har vilje og evne til å finne nye tilbud og   aktiviteter
 •         Du trives og jobber godt i team og har en forretningsorientert tilnærming
 •         Genuint opptatt av god kvalitet og service
 •         Har gjerne en formell utdannelse og kan vise til gode resultater

Vi tilbyr:

 • 100 % stilling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Losji til deg og eventuell familie
 • En spennende jobb med gode muligheter for personlig utvikling på en av Norges flotteste hotelldestinasjoner
 • Gode arbeidskolleger som blant annet er kjent for områdets beste kjøkken
 • En god og variert arbeidsdag i vakre omgivelser, som du i stor grad vil styre selv. Vi er en organisasjon og et eierskap med korte beslutningsveier.

 

Ta kontakt med

Daglig leder,  Tarald Huus-Hansen

Telefon : 450 24 500

 

Om arbeidsgiveren

Sanderstølen Drift AS er driftsselskapet på Sanderstølen 60´nord – Det er 5 heltidsansatte og 5-10 deltidsansatte i selskapet. Selskapet ble etablert i 2013 da hotellet ble kjøpt og reorganisert. Selskapet eies 50% av Sanderstølen 60 grader nord AS og 50% av Sanderstølen 60n leiligheter AS. Sanderstølen har med sin historie som et av Norges flotteste høyfjellshotell tatt ferden videre ved å selge de tidligere rommene som leiligheter. Dette har gjort at Sanderstølen nå er et attraktivt leilighetshotell med 136 rom/ leiligheter, konferanseavdeling med konferanserom i ulike størrelser og restaurant. Store salonger, bar, svømmebasseng, trimrom m.m. I umiddelbar nærhet til hotellet er det i løpet av det siste året bygget 40 hytter og mange flere vil bli bygget i årene som kommer. Sanderstølen ligger langs RV51 på Golsfjellet midt i mellom Fagernes i Valdres og Gol i Hallingdal.