unnamed

 

Arbeidsoppgaver

Vi søker en operativ restaurantsjef med et høyt service nivå. Du får ansvaret for Brasserie X, banketter, luncher, frokost, vaktlister, varesupplering og opplæring/oppfølging av personale, prognoser og oppfølging av større banketter i forkant. Vi ønsker at du leder avdelingen på en positiv og effektiv måte. Stillingen rapporterer til vår driftssjef.

Egenskaper

Du liker kundekontakt og har en positiv drive. Du er god til å planlegge, dyktig på å fange opp detaljer i tillegg til å se helheten. Du har høy arbeidskapasitet og serviceinnstilling og liker å være med når det skjer. Vi søker en person med høye ambisjoner på egne og hotellets vegne. Du er opptatt av å lykkes både i små og store sammenhenger, og har stor interesse for mat og drikke.


entrance-quality-residence-hotel-sandnes


Kvalifikasjoner

Relevant bransjeerfaring.

Fagbrev som kokk og eller servitør en fordel, men ikke et krav.

Hotellhøgskolen eller tilsvarende høyere utdanning er et krav.

God datakunnskap med tanke på å behandle word, excel og våre prognoseverktøy

Språk

Norsk /  Engelsk


Det tilbys

Jobbtype: Fast

Heltid/Deltid: Heltid

Lønn etter avtale.


Interessert?

For mer info og søknad ta kontakt! Merk epost med Søknad Operativ Restaurantsjef

Søknadsfrist: 26/08/16      

Arbeidssted: Sandnes   

Kontaktpersoner: Andre Rønhovde  

E-post: Andre.ronhovde@choice.no