Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Deltidsmedarbeider – Frokostvert (Utløpt)

Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig – er du?

 

17641579

 

Deltidsmedarbeider – Frokostvert

Comfort Hotel Stavanger søker kreativ servicehelt til vårt frokostcrew. Du setter alltid våre gjester i sentrum, og du gjør det med energi, mot og begeistring.

Vi søker deg som tør å synes, tør og stille spørsmål og tar egne initiativ. I tillegg til godt humør og humor, må du være profesjonell og personlig i ditt møte med gjester og kollegaer samt sikkerhetsbevisst. Du har også en «intuisjon» om hva som kreves for at forventingene fra våre gjester overstiges, og vill besøke oss igjen og igjen.

Stillingen som frokostcrew innebærer jobb i vår frokostsal som vert. Stillingen er fast hver 2. helg og ekstra ved behov. Erfaring fra lignende arbeid er ønskelig, men ikke et krav. Du liker å være «on-stage», er effektiv, handlekraftig og løsningsorientert.

 

Dette er deg: 

  • Du er grundig, effektiv, serviceinnstilt og detaljorientert
  • Du gjør ting nøye, kvalitet er viktig for deg
  • Du må være energisk, ha mot og være entusiastisk
  • Norsk og/eller Engelsk kunnskaper

Vi tilbyr:

  • En spennende og variert jobb med trivelige kollegaer
  • God opplæring og mulighet for videreutvikling gjennom «choice academy».

 

 

Lønn: Tariff

Søknadsfrist: 15.09.2016

Tiltredelse: snarest.

Gå inn på www.jobb.choice.no og legg inn din søknad.

Informasjon

Dette innlegget ble postet den august 31, 2016 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
Den store dagen er her.