stavangerhotell

St. Svithun Hotell tilbyr et moderne alternativ til sykehusinnleggelse for SUS sine mest funksjonsfriske pasienter. Vår visjon er å gjøre dagen litt lysere for våre gjester. Hotellet har 220 sengeplasser på totalt 137 rom. Av servicetilbud har hotellet Cafe Morgenrød, døgnåpen butikk, LYST, samt konferanse- og selskapslokaler. St. Svithun Hotell er medlem i Hostelling Internation Norway og tar imot turister fra hele verden i feriesesongen. St. Svithun Hotell inngår i hotellfellesskapet Kronengruppen som består av 8 overnattings- og serveringssteder på Sørvestlandet.St_Svithun_bredde_261237m

Vi søker resepsjonist som kan jobbe annenhver helg, samt noe ekstra i ferier og ved behov. Vi søker deg som er smilende, positiv og serviceminded. Du har stort engasjement for jobben og inspireres av å jobbe mot felles mål og verdier. Du må ha evnen til å takle et høyt arbeidstempo og at det skjer mye rundt deg. Du er ansvarlig for alle front -office oppgaver som å bistå gjester med inn-og utsjekk og booking.

Stillingsprosent: 20%
Fast annenhver helg + ekstra
Søknadsfrist: 31.9.2016
Tiltredelse: Snarest

Send søknad og CV til Morten Vestvik på morten@st-svithun-hotell.no, for spørsmål ta kontakt på tlf: 91887979