Ostehuset er et mathus med butikk, café (alle rettigheter), bakeri og kurslokaler. Vi selger hjemmelaget mat, ost og hyllevarer/tørrvarer av beste kvalitet. Ostehuset er også cateringleverandør av blant annet sandwicher, kaker, tapasbuffeter, ostebord og selskapsmenyer. Ostehuset har ca 70 ansatte.
Stillingen som kokk omhandler:
- Kontroll og oversikt på kjøkken
- Mice en place
- Ansvar og kontroll for dagens bestillinger
- Bestilling av varer eller formidle til nærmeste leder, hva som er behov
- IK mat
- Sikrer renhold iht. Mattilsynets regler
- Oppfølging av rutiner.
- Registrering av evt. Avvik, sikrer tiltak og formidle det videre til nærmeste leder.
- Følge Ostehusets oppskrifter og kalkyler
Vi ser etter en person med følgende egenskaper:
• Resultatorientert
• Kvalitetsbevisst
• Gode kommunikasjonsevner
• Evne til å motivere og skape et godt team
Vi kan tilby
• Stor fart på jobben
• Flinke kolleger og godt arbeidsmiljø
• Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
• Lønn etter avtale
• Tiltredelse etter avtale
Krav:
Må ha fagbrev som kokk.
Bør beherske og forstå norsk språk.
Vår nye kokk kjenner seg igjen i og jobber etter våre grunnverdier TAPAS: Trendy, Ansvarlig, Positiv, Ambisiøs og Samarbeidsvillig
For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med personalansvarlig Cecilie Dreyer Sørensen, tlf 51 86 40 10.
Merk søknaden med kokk. Send søknad og CV til cecilie@ostehuset.no