Spitsbergen Travel AS er Svalbards eldste og største reiselivsbedrift og turoperatør, med forretningskontor i Longyearbyen. Konsernet er heleid av Hurtigruten AS. Spitsbergen Travel AS eier og drifter Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen Hotel (Funken) samt Coal Miners’ Cabins. Innenfor konsernstrukturen inngår også Ing. G. Paulsen (IGP) som er en handelsbedrift og leverandør av snøscootere, våpen, utstyr og friluftsklær.
Verdens nordligste reiselivs bedrift, Spitsbergen Travel, ønsker å tilby praksis i resepsjon på 2 av Spitsbergen Travels overnattingsvirksomhet. Under praksisperioden har man også mulighet til å praktisere noen dager på de andre avdelingene innen Spitsbergen Travel, som eks. salgs- og markedsavdelingen.
550x235_longyear_vinter

Stillingsprosent: 100%

Arbeidstid: Dag og kveld

Arbeidssted: Radisson Blu Polar Hotel og Scandic Spitsbergen Hotel

Tiltredelse: I løpet av 2017, gjerne 1 februar men vi tar inn hele året.

Søknadsfrist: 30. november

Kontaktperson: Malin Persson, 97785908, malin.persson@spitsbergentravel.no
Send gjerne inn CV og søknad.