Vi er på jakt etter en energisk ekstrahjelp til vår resepsjon på Scandic Stavanger Airport. Det er i første omgang snakk om ekstrahjelp, men det kan bli muligheter for fast ansettelse etter hvert.

scandic-stavanger-airport-exterior-facade-entrance

 

Arbeidsoppgaver

Innsjekk/Utsjekk

Bookinger

Gjestehåndtering

Besvare mail & telefon

Andre forefallende oppgaver

 

Utdanning og erfaring/kompetanse

Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel

Videregående/høyere

Gode IT kunnskaper, fordel med Opera/Scorpio

 

Personlige egenskaper

Resepsjonen er ”hjertet” i hotellet og det er viktig at resepsjonsmedarbeiderne har et godt samarbeid med de øvrige avdelingene på hotellet. Som medarbeider i Scandic liker du å omgås mennesker og yte service. Du stiller opp og støtter der det er behov. Vi tilbyr en spennende jobb i et aktivt miljø med hyggelige mennesker. Som person er du energisk, positiv og glad. Du elsker å jobbe med mennesker og brenner for å levere høyeste kvalitet og service i alle møter med gjestene. Du er ansvarsfull og fleksibel og kan håndtere stressende situasjoner med ett smil. Du må trives i ett hyggelig men til tider svært hektisk arbeidsmiljø, og ønske å få være med på å videreutvikle avdelingen og teamet.

 

Kontaktperson: Annelin Bilstad, front office manager.

Søknad med CV kan sendes: annelin.bilstad@scandichotels.com