Tumlare Corporation AS er en innkommende turoperatør med sete i Oslo. De arrangerer mange spennende turer i Norge med turister fra hele verden, og i sommer er vi på utkikk etter nye reiseledere som er lystne på å oppleve Norge sammen med gjestene.

Som turleder er du den personen turistene vender seg til når de trenger assistanse. Du har oversikten over reiseruten, du håndterer alle ferge- og togbilletter, og du holder kontakten med de øvrige leverandørene dere skal besøke. Du er fleksibel, og du tar uforutsette utfordringer på strak arm. Det er ønskelig at du i tillegg har noe norgeskunnskap, da litt enkel guiding underveis er pålagt.

Oppdragene krever at du snakker godt engelsk, men god norskkunnskap er også en fordel, da du i tillegg skal kommunisere med våre norske leverandører.
Vi trenger også transfer assistenter, som henter og bringer gjestene ved ankomst/avreise

Dette er en unik mulighet til å få erfaring innen reiseliv, samtidig som du opplever vårt vakre land sammen med turister fra andre kulturer.
I første omgang er vi interessert i reiseledere og assistenter som kan jobbe gjennom sommersesongen 2017 (fra begynnelsen av juni til slutten av august). Vi engasjerer reiseledere oppdragsvis, og kan derfor ikke garantere oppdrag gjennom hele sommeren.

For mer informasjon kontakt guidekoordinator
Oda Dahl Bakken på telefon + 47 21 31 41 87
eller odaba@tumlare.com
Søknadsbrev med CV sendes per e-post.
Søknader vurderes fortløpende.
Vi ser frem til å høre fra deg!