Hotel Sverre er et tradisjonsrikt hotell med en unik beliggenhet midt i Sandnes sentrum. Den nære avstanden til både Sola Lufthavn, Forus Industriområde, Kongeparken, og Stavanger sentrum, gjør hotellet til et ideelt utgangspunkt for både forretning og fritid. Tog- og busstasjonen ligger kun 200 m unna. Hotellet er kjent for sin personlige service og sin hyggelige og avslappende atmosfære. Hotel Sverre tilbyr 69 trivelige rom, frokostservering og møterom. Hotellet inngår i konsernet Kronengruppen AS som er et konsern som har sitt virke og hjerte i Rogaland.

Er du blid, arbeidsom, fleksibel, initiativrik, serviceminded og har erfaring fra serviceyrket? Vi søker etter resepsjon- og salgsmedarbeider i 100% vikariat og ønsker deg som er: Positiv, salgsorientert, utadvent, løsningsorientert, har gode kommunikasjonsevner og er glad i serviceyrket gjerne med erfaring med hotellsystemet Opera. Vil du bli en del av Hotel Sverres ansatte?

Send oss en søknad.

Du som resepsjonist vil ha sentrale oppgaver innen kundebehandling, booking og salg, samt noe servering/frokost og du må snakke og skrive godt i både på norsk og engelsk. Ditt ansvarsområde vil bli fordelt 80% resepsjon og 20 % aktiv utgående salg mot nye og eksisterende kunder.

28590188

Vi søker etter heltidsmedarbeider til vår resepsjon i vikariat for ei som skal ut i barselpermisjon frem til våren/sommer 2018. Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i ett aktivt og hyggelig arbeidsmiljø, der vi trenger dine egenskaper og ferdigheter for å gi våre gjester en hyggelig opplevelse

Kortfattet søknad med CV sendes til hotelldirektør Margrethe Haga Andersen; margrethe@hotel-sverre.no innen søknadsfristen 19.02.2017.
Mobilnummer:  99264423