Muligheter for relevant sommerjobb! Vi ser etter sommerhosts 2017 for AlzinaLiving.

 

AlzinaLiving er en innovativ og profesjonell leverandør av moderne reiseopplevelser og overnatting. Våre segmenter er typisk familier, grupper og firmaer. Vi kan Mallorca og er eksperter på Palma by. Gjennom oss kan også gjestene kjøre events, avholde selskap som bryllup og firmafester, samt få bistand til andre skreddersydde arrangement.

Konseptet vi tilbyr er en unik kombinasjon av hjemmefølelse, genuin service og gjennomtenkte aktivitetstilbud. Alle fordelene til et hjem og et hotell i en unik kombinasjon–

DSC02177.JPG

«Come as a tourist, live as a local.»

 

Om stillingen:

 1. Daglig drift av AlzinaLiving sitt servicesenter i Palma – kontaktperson/vaktordning/resepsjonstjenester.
  1. Stillingen rapporterer til AlzinaLivings Location Manager (LM)
 2. Host for «sin» villa og de til enhver tid beboende gjester. Herunder:
  1. Innsjekk/utsjekk – mottak av gjestene. Extra services; bevertning food & beverage, incident handling, caretaking, & general guest assistance.
  2. Point of contact (POC) og fasilitering for gjester ved bestillinger/behov som innebefatter tredjeparts bistand/underleverandører. Typisk transport, guiding, råd og vink til opplevelser i Palma by og Mallorca generelt.
 3. Generell og daglig assistanse til AlzinaLiving sin Location Manager. Herunder drift og videreutvikling av AlzinaLivings servicekonsept i perioden.
 4. Arbeidsperiode etter nærmere avtale, men hovedvekt på perioden juni, juli og august. Sees opp mot skoleperioder.

   

  Ergo; oppgavene kan gå fra det rutinebaserte til det oppdukkende og mer komplekse, delvis avhengig av personlig progresjon. Man må evne å håndtere noe stress i perioder og trives i et generelt hektisk miljø. Man må evne å takle at alt ennå ikke er satt i system, AlzinaLiving er i en oppbyggingsfase. Man bør være typen som tar ting på strak arm, finner løsninger og kommer med forslag til nye rutiner.

  Serviceorienterte og selvstendige mennesker kan her få en lærerik inngang til en karriere i det moderne reiseliv. Muligheten for ytterligere engasjement for AlzinaLiving er selvfølgelig til stede.

  Det er en forutsetning at man behersker engelsk godt, gjerne også flere språk. Behersker man spansk vil det være en stor fordel.

  Bak AlzinaLiving står solide eiere som med strategisk fokus har kjøpt og utviklet eiendom i Palma de siste årene. Målet har hele veien vært å bygge opp en nisje og et differensiert konsept innenfor «leisure/hospitality.» I sommer har vi 60 senger fordelt på4 villaer og øker dette mot 400 frem mot 2020.

  For ytterligere info se www.alzinaliving.com

  Kortfattet motivasjonsbrev og CV sendes til tom@alzinagroup.com. 

  Søknadsfrist 18.04.17