business_concept_and-vision_banner2

Beskrivelse: 

COOR AS er Nordens ledende serviceleverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt.I Coor finnes det spesialistkompetanse innen fire områder, arbeidsplasservice, eiendomservice, industriservice og strategisk rådgivning. Ved å kombinere ulike tjenester fra alle eller noen av disse service områdene, tilbys unike, effektive og fleksible løsninger som skaper Verdi for våre kunder.Vi kaller det smart service-SERVICE med IQ Blant Coors kunder finnes et stort antall selskaper og offentlige virksomheter I Norden, I ulike bransjer og størrelser.Coor tar stort ansvar for sin virksomhetmet hensyn til selskapets kunder, men også med hensyn til ansatte, leverandører, miljøet og samfunnet generelt.

 

Stilling:  Servitører/Vert og vertinner Tilkallingsvakter

 

Stillingsprosent: Ekstrahjelper / Tilkallingsvakter.  Dag / Kveld
Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: 15.04.2017
Kontaktperson: ilker Gur
Telefon: 480.69.286
Email: ilker.gur@coor.com