Ydalir er under oppføring på Universitetsområdet i Stavanger med sentral beliggenhet på campus og nærhet til et aktivt område med over 150 forskjellige virksomheter.

Det unike hotellet vil ha 59 rom av ulik størrelse, restaurant og møterom. Hotellet står ferdig i februar 2018 og er planlagt som et tre stjernes fullservice Campus-hotell.

Som Ydalirs første direktør vil du få muligheten til å sette ditt preg på driftskonseptet og forestå alle nødvendige operasjonelle og markedsmessige forberedelser før åpningen.

Hotellet har en ambisjon om å være et lærende hotell, et sted hvor fremtidens ledere innen næringen utvikles og hvor nye konsepter og muligheter tar form. Norsk Hotellhøgskole vil være en aktiv samarbeidspartner i driften av Ydalir.

Aktuelle kandidater til stillingen må ha en lidenskap for, og god innsikt i hotell- og restaurantbransjen.

Vi søker en engasjert og inspirerende leder med et klart fokus innenfor følgende områder:

  • Økonomi og personalledelse
  • Salg/markedsføring
  • Aktiv deltakelse i den daglige operative driften

Du har for øvrig også:

  • Høyere utdanning innen hotellfag og/eller reiseliv
  • Operativ erfaring og sterk kommersiell orientering
  • Sterk evne til samarbeid

Foruten konkurransedyktige betingelser tilbyr vi den rette personen  en spennende og selvstendig jobb i innovative omgivelser på Universitetsområdet. Tiltredelse snarest.

SØK HER

62_2086145541

Om arbeidsgiveren

Ydalir er en gave til Universitetet i Stavanger og Stavanger by gitt av Smedvig i anledning selskapets 100 års jubileum i 2015. Hotellet eies av Stiftelsen Ydalir.

Stiftelsen vil inngå driftsavtale med et driftsselskap som eies av ledende hoteller og restauranter i Norge og som er under etablering. Hotelldirektøren rapporterer til driftsselskapets styre.