Scandic Stavanger Park er en skjult perle av et hotell i Stavanger, sentralt beliggende ved Rogaland Teater, med 84 rom, 3 konferanselokaler, og en koselig lobbybar. Hotellet er først og fremst kjent for fremragende service og et sted hvor gjestene føler seg som hjemme, men også for sine store og komfortable rom (23 – 80kvm). Vi i Scandic familien er stolte over å ha Norges beste frokost, og har som mål å servere den beste konferanselunsjen!

 

Vi søker fremoverlente, serviceinnstilte og fleksible kokker og servitører til vår F&B avdeling. Her vil man få mulighet til å jobbe dagtid, kveldstid og helg, med mulighet for deltidsansettelse. Vi har frokostservering, lunsj for kurs/konferanse gjester, barmeny, og middagservering/events. Vi jobber etter spennende konsepter som er nøye utarbeidet og planlagt av Scandics F&B ledelse, full opplæring vil bli gitt. Som ansatt i Scandic får man tilgang til internt opplæringssystem: Scandic Business School. Vår misjon er å skape flotte og minneverdige hotellopplevelser, og vår visjon er å være et hotell i verdensklasse!

Språk: gode engelsk kunnskaper og basis norsk kunnskap er et minimum.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål.

 

Stillingsprosent: Ekstrahjelper
Arbeidstid: Varierer
Arbeidssted: Scandic Stavanger Park
Tiltredelse: Etter avtale
Søknadsfrist: Omgående
Kontaktperson: Vibeke Fjordbakk
Telefon: 46924002
Epost: vibeke.fjordbakk@scandichotels.com