Service Manager Resepsjon

Quality Hotel Residence

Rogaland, Norway
Front Desk

UTLYSNING AV LEDIG MIDLERTIDIG STILLING

Operativ Service Manager

Arbeidsoppgaver

Vi søker en operativ service manager for vår resepsjon og housekeeping, som med god oversikt og veiledning bidrar til et høyt service nivå. Vi ønsker at du leder avdelingene på en positiv og effektiv måte.Du vil jobbe operativt i resepsjonen og vil ha en overordnet ansvar for vår housekeepingavdeling. Stillingen rapporterer til vår driftssjef.

Egenskaper

Du liker kundekontakt og har en positiv drive. Du er strukturert, god til å planlegge, dyktig på å fange opp detaljer i tillegg til å se helheten. Du har høy arbeidskapasitet og serviceinnstilling og liker å være med når det skjer. Du må være god til å motivere ansatte og bidra til å skape mersalg i resepsjonen. Vi søker en person med høye ambisjoner på egne og hotellets vegne. Du er opptatt av å lykkes både i små og store sammenhenger.

Kvalifikasjoner

Relevant bransjeerfaring.

Gjerne erfaring med personalledelse innenfor hotell og reiseliv.

Bachelorgrad eller tilsvarende innenfor Hotelledelse eller lignende ledelsesutdanning er et krav.

Språk

Norsk og Engelsk

Det tilbys

Jobbtype: Tidsbegrenset Midlertidig Stilling

Heltid/Deltid: Heltid

Lønn etter avtale.

 

Søknadsfrist: 21/05/2017

Søk her!

OM OSS

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg.

last ned