Best Western Victoria Hotel søker super service minded hotelmedarbeider.

skjermbilde-2017-02-03-20-29-51

Som det eldste hotellet i Stavanger, var Best Western Plus Victoria Hotel først ute med å velge beliggenhet. Vågen, midt i sentrum, ble valgt, noe som gjør at hotellets gjester får oppleve den flotte havutsikten fra mange av hotellets rom. Hotellet er bygget i Viktoriansk stil og er over 100 år gammelt. Fra hotellet er det kort vei til byens natteliv og restauranter. Hotellet tilbyr to restauranter, en biff restaurant og en fine dining restaurant. Gjester kan også ta turen innom Holmen Bar, som tilbyr regionens største utvalg av single malt whisky.

Best Western Plus Victoria Hotel har 8 møterom, alle med sitt eget særpreg. Møterommene har kapasitet fra 10 til 200 personer. Avstandene i sentrum er korte, som gjør at de fleste attraksjonene kan nås til fots. Museer, havnen, kultur, natur og mange andre attraksjoner kan lett nås fra hotellet.

Stillingsprosent: 20% +
Arbeidstid: Annen hver helg + ferier
Arbeidssted: Stavanger
Tiltredelse: Juli/august
Søknadsfrist: snarest
Kontaktperson: Kjetil Myhre
Telefon: 93434099
Epost: km@victoria-hotel.no