Sirdal Høyfjellshotell med sine 65 rom, restaurant, 2 barer, svømmebasseng og sauna ligger i naturskjønne omgivelser i Sirdal, 1,5 timer fra Stavanger. Hotellet har naturrelatert turisme året rundt. På vinterstid er Sirdal en skidestinasjon, og på sommerstid er Sirdal Høyfjellshotell det nærmeste hotellet til Kjerag og Hilleknuten. Hotellet har gode kurs & konferanse fasiliteter, og har møterom for opptil 100 personer. Restauranten og hotellet jobber tett med nærliggende gårder for å få vist frem lokale råvarer i menyen. Ellers har restauranten et enkelt vinkart og en del håndverksøl og by på.

sirdal.png
Stillingen innebærer hovedansvar for hotellets restaurant og bar, videre og all bevertning av kurs/konferanse og selskap. Det vil innebære ansvar for strategisk prissetting for og overholde budsjetterte bruttofortjenester og personalkostnader, og i samhandling med daglig leder, se til at disse blir overholdt i henhold til budsjett. Opplæring vil bli gitt, dersom nødvendig. Restaurantsjef vil kunne ha stor innflytelse på vin, øl og drinkkart.

KVALIFIKASJONER:

– Du er lidenskapelig opptatt av service

– Trives i en hektisk og meget variert hverdag

– Fleksibel

– Positiv, strukturert og løsningsorientert

– Har min. 2 års erfaring fra servering

– Pluss om man er glad i naturen…

Vi kan tilby:

– En spennende variert hverdag

– Rimelig kost & losjiordning

– Konkurransedyktig lønn

– Sterk mulighet for å påvirke / utvikle konsept

– Personlig utvikling gjennom kursing innen ønskede emner

Stillingsprosent: 100%
Arbeidssted: Sirdal
Tiltredelse: 01.06.2017 / etter avtale
Søknadsfrist: 01.07.2017
Kontaktperson: Eirik Alexander Petersen
Telefon: 93009861
Epost: eirik@hotelsirdal.no