Studentorganisasjon ved Norsk Hotellhøgskole – Stolt arrangør av den årlige karrieredagen for studentene på NHS – Utlyser stillinger på vegne av hotell- restaurant- og reiselivsnæringen

Restaurantsjef Scandic Stavanger Forus (Utløpt)

Scandic-Stavanger-Forus-Exterior-facade-1

Scandic Hotels har en ekspansiv vekststrategi og i juli 2011 åpnet Scandic Stavanger Forus. Hotellet har en sentral beliggenhet i næringsområdet på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes. Hotellet har 240 rom, flere små, mellomstore og store møtelokaler, treningssenter, restaurant og bar og er et naturlig møtested for alle som jobber og bor i området. Hotellets interiør gjenspeiler Rogalands spennende oljehistorie, hvor naturmaterialer blandes med sort og gull.”

 

Stavanger Forus søker en dyktig restaurantsjef.
Scandic Stavanger Forus er et fullservice konferanse- og foretningshotell og Scandic’ største hotell i regionen.
Vi skal levere et foretrukket mat og drikketilbud til alle vår gjester og målet er å ha «Gjester som skryter og ingen som klager!».
Restaurantsjefens hovedoppgave er å sørge for at både gjester og medarbeidere trives, samtidig som avdelingen skaper lønnsomhet.
Alle våre ansatte jobber etter mottoet «Jeg vil bli bedre!» og Restaurantsjefen leder dette arbeidet for både restaurant, bar og bankett.

 

Ansvarsområder:

  • Restaurantsjefen har det totale drifts- og ledelsesansvaret for hotellets mat- og drikkeservering.  Dette inkluderer blant annet:
  • Personalansvar, herunder rekruttering, opplæring og utvikling av medarbeidere.
  • Ansvar for den daglige drift av avdelingen og de avgjørelser som berører denne. Tett samarbeid med kjøkkenet og konferanseavdelingen.
  • Utarbeidelse av rutiner og utvikling av avdelingens serviceleveranse.
  • Budsjett og resultatansvar, herunder timestyring og kostnadskontroll, samt utarbeidelse av prognoser og planer.
  • Utvikling og oppfølging av servicestandarder
  • Vareinnkjøp og -kontroll

 

Kvalifikasjoner:

  • Hotell- eller restaurantbakgrunn, fra fortrinnsvis større avdelinger
  • Flytende, muntlig og skriftlig, i  et skandinavisk språk samt engelsk.
  • Ledererfaring med dokumenterte resultater fra tilsvarende ansvarsområder
  • 3-årig høyskole eller utvidet driftserfaring
  • Sterk økonomiforståelse og -erfaring.
  • God kjennskap til Office-programmer og erfaring fra kassesystemer.

 

Egenskaper:

Vi søker en operativ, erfaren og trygg leder som evner å motivere og inspirere sine ansatte.

Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene.

Du setter tydelige forventniger til både deg selv og avdelingenes prestasjoner.

Du tenker økonomi i alle ledd, er kvalitetsbevisst og opptatt av detaljer. Du er systematisk og jobber strukturert.

Scandic’s verdier og visjon er styrende for deg i dine daglige gjøremål.

 

Vi tilbyr:

Spennende utfrodringer og mulighet til å være med å utvikle vårt nye restaurant konsept.

En variert stilling i et hyggelig arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser.

Du får anledning til å jobbe selvstendig og i team. Stillingen rapporterer til Direktør og inngår i hotellets ledergruppe.

Scandic har gode utviklingsmuligheter gjennom Scandic Business School.

 

 

Søk da –> Link https://scandic.easycruit.com/vacancy/1848717/19359?iso=gb

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mai 16, 2017 av .
Karrieredagen 20182. oktober 2018
46 dager igjen.