Thon Hotel Stavanger er et helt nytt hotell midt i Stavanger sentrum- kun et steinkast fra byens uteliv, kultur og underholdningstilbud.  Hotellet har totalt 147 rom,  hvor 15  av rommene er tilpasset rullestolbrukere. Inkludert i romprisen får gjestene frokost og kveldsmat. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt.

 

Ekstrahjelp resepsjonist

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Inn- og utsjekk av gjester
  • Generell gjestebehandling
  • Betjene sentralbord
  • Booking oppgaver
  • Kasse- og kreditthåndtering
  • Ivaretakelse av gjestens og hotellets sikkerhet
  • Forefallende resepsjonsarbeid
  • Andre ting som faller naturlig under stillingen

Hva vi forventer av deg:

Du er en blid, arbeidsom og stabil person, som er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik, og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du har erfaring fra serviceyrket, gjerne resepsjonsarbeidet. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i engelsk og norsk. I tillegg har du en utpreget ”det skulle bare mangle” – holdning! Som resepsjonist må du kunne snakke norsk og engelsk.

​Stor fordel hvis du har erfaring med Opera hotellsystem, og snakker flere språk.

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen. Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer.

Søknadsfrist: 01.07.2017

Søknad og CV sendes: stavanger.resepsjonsansvarlig@thonhotels.no

Kontaktperson:

Kinga Zs Kjeldaas

Resepsjonsansvarlig/ Booking manager

stavanger.resepsjonsansvarlig@thonhotels.no