Midt i Stavanger sentrum finner du Alex Sushi Stavanger, en unik restaurant med fokus på sushi og moderne japansk mat. I mai 2017 inngikk vi samarbeid med Øyvind Nesheim og Alex Sushi sin veletablerte sushimeny inkluderer nå flere av Øyvind Næsheims moderne japanske signatur-retter gjennom tidene. Resultatet av samarbeidet er kreativ bruk av norske råvarer kombinert med en leken tilnærming med japanske smaker og sauser.

images

Vi ønsker å utvide teamet vårt i Stavanger med flere dyktige og service-innstilte servitører, både heltid, deltid og ekstrahjelper.

Vi søker utadvendte, positive og initiativrike personer som er med på å skape gode opplevelser for våre gjester, liker å jobbe i team og setter pris på et høyt arbeidstempo! Godt humør, løsningsorientert og mye energi er nøkkelord for hva vi er på jakt etter. Tidligere erfaring fra restaurant, hotell og servicebransje er en fordel, du må kunne beherske salg og mersalg og ha en interesse for mat og vin. Vi tilbyr et kvalitetsbevisst, humørfylt og profesjonelt fagmiljø med konkurransedyktige betingelser. En levende arbeidsplass med spennende utfordringer! Lønn etter avtale.

Søknad med CV sendes til stavanger@alexsushi.no