st svithun

Ledig stilling, resepsjonist 20% stilling

Om St. Svithun Hotell:

St. Svithun Hotell er pasienthotellet i Stavanger, vegg i vegg med Stavanger Universitetssykehus (SUS). Vi har eksistert siden 2006, sysselsetter over 60 ansatte og er det største hotellet i Kronengruppen.
Det som gjør oss til et annerledes hotell i Stavanger, er at vi ser på service og omsorg som like viktig. Ikke ordene i seg selv men den følelsen vi gir gjestene våre – følelsen av å bli tatt vare på, å være velkommen.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Inn- og utsjekk av gjester
  • Generell gjestebehandling
  • Betjene sentralbord
  • Booking
  • Kasse- og kreditthåndtering
  • Ivaretakelse av gjestens og hotellets sikkerhet, brannalarm og pasientalarm
  • Forefallende resepsjonsarbeid


Hva vi forventer av deg:

Du er en blid, arbeidsom og stabil person, som er nøyaktig og systematisk i ditt arbeid. Du er fleksibel og initiativrik, og trives i et hektisk arbeidsmiljø. Du har erfaring fra serviceyrket, gjerne resepsjonsarbeidet. Du har også gode kommunikasjonsevner og må kunne beherske engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig.

Kortfattet søknad og CV sendes bente@st-svithun-hotell.no merket «søknad resepsjonist».

Søknadsfrist: 25.08.2017

Kontaktperson:

Bente Nordbø – driftssjef
T:    472 99 583
@:     bente@st-svithun-hotell.nost svithun