Thon Hotel Sandnes er et hotell for forretningsreisende, konferansegjester og feriegjester. Thon Hotell Sandnes ligger på Lura mellom Sandnes og Forus, med flott utsikt over Gandsfjorden. Hotellet har 82 rom, 10 leiligheter samt kurs og konferansefasiliteter. Thon Hotell Sandnes eies av Thon Hotell og driftes av Kronengruppen, se http://www.kronengruppen.no
 thon-hotel-sandnes-fasade
Deltidsstilling som resepsjonsmedarbeider
Arbeidsoppgaver:
Som resepsjonsmedarbeider gjør du alt fra å sjekke inn og ut gjester, besvare telefonen og mail, legge inn reservasjoner, håndtering av kasse og kasseoppgjør. Du hjelper gjestene med alle slags henvendelser som spørsmål om rutetider, severdigheter, taxibestillinger mm. Du betjener også baren vår.
Egenskaper:
Den vi søker etter ønsker å bety en forskjell både overfor sine gjester og kollegaer. Du er selvstendig, serviceinnstilt, fleksibel, initiativtaker, positiv og blid, du må også takle pressede situasjoner.
Kvalifikasjoner: Du må være minimum 20 år, ha gode datakunnskaper; gjerne kjennskap til/ bruk av hotellsystemet Opera. Har du erfaring fra hotellbransjen er det en fordel, men ikke noe krav. Utdanningsretning og utdanningsnivå: hotell og restaurantfag eller videregående skole, erfaring kan kompensere for dette. Språk: norsk og engelsk, om du kan andre språk i tillegg vil det være en fordel.
Vi tilbyr:
Deltidsstilling annenhver helg.
Arbeidstid i hht. fastlagt vaktliste primært helgevakter annenhver helg. Dette er en stilling det kan være mulig å kombinere med studier.
Lønn i hht tariffavtale.
Kortfattet søknad og CV merket «Resepsjonsmedarbeider» sendes til aina.eriksen@olavthon.no innen fredag 8. september.
Spørsmål vedrørende stillingen rettes til: Driftssjef Aina Eriksen 51962000
Arbeidstid