Har du en kremmerånd og et lederpotensial? Er du fleksibel? Dette kan være ditt neste karrieresteg:

Kommisjonær Trainee Norge

King Food AS har masterfranchise rettighetene til Burger King i Skandinavia, og er selv eier av over 80 Burger King restauranter på tvers av Norge, Sverige og Danmark. Våre egeneide restauranter i Norge drives av kommisjonærer. Vi er i stadig vekst og har derfor startet et unikt traineeprogram, hvor formålet er å finne gode ledere til våre stadig flere restauranter. Som trainee hos oss vil du lære å drive din egen Burger King-restaurant i henhold til Burger King-konseptet, og lære å være selvstendig næringsdrivende.

Som kommisjonær driver du som selvstendig næringsdrivende din egen restaurant i henhold til Burger King-konsept og er, som daglig leder, 100 % ansvarlig for driften av restauranten. Du er ansvarlig for å lede og utvikle ditt eget team og tar strategiske valg for driften og lønnsomheten til virksomheten.

I Burger King er det gode karrieremuligheter for den rette medarbeideren. Flere av våre kommisjonærer og restaurantsjefer startet hos oss som medarbeidere. Med dette traineeprogrammet vil du på en effektiv og profesjonell måte gjennomgå alle faser i utviklingen til å bli en driftig restaurantsjef. Opplæringen vil gå over en periode på 12 måneder og vil finne sted på en eller flere av våre restauranter i Norge, samt noe opplæring utenfor restaurant. Avhengig av erfaring, kunnskap og kompetanse vil treningsforløpet kunne bli individuelt tilpasset.

Har du et brennende engasjement for service, og et ubrukt potensiale som leder? Motiveres du av en hektisk hverdag, og av å utvikle andre mennesker? Ønsker du å forfølge drømmen om å drive for deg selv med en internasjonal og profesjonell aktør i ryggen? Vi kan hjelpe deg med ditt neste karrieresteg.

 

Vi leter etter deg som:

 • Har minimum 3 års erfaring fra salg- og serviceyrket, eventuelt kompenserende utdanning.
 • Er over 20 år.
 • Har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • Ledererfaring er ønskelig.
 • Er fleksibel og kan bo flere steder i landet, både under og etter endt opplæring.

 

Vi vektlegger personlig egnethet. Den rette kandidaten vil kjenne seg igjen i følgende egenskaper:

 • Du har lederambisjoner og drives av å gjøre andre bedre enn deg selv.
 • Du er resultatorientert med god økonomiforståelse, og har en kremmerånd og en skaperglede.
 • Du er serviceinnstilt, engasjert og liker å jobbe aktivt i drift.
 • Du er nysgjerrig, uredd, selvdreven og trives med utfordringer.

 

 Som kommisjonær trainee i Burger King får du:

 • Personlig og faglig utvikling gjennom full teoretisk og praktisk opplæring som strekker seg over 12 måneder.
 • Lønn etter avtale under opplæring.
 • Jobbe med et etablert og profesjonelt konsept.
 • Kontinuerlig faglig og personlig utvikling igjennom kjedens ledertreningsprogram og fagkurs.
 • Tett oppfølging og veiledning av erfarne ledere, driftssjef og HR.

 

Høres dette ut som noe for deg? Du er velkommen til å sende oss CV og motivasjonsbrev. Det vil legges særlig vekt på motivasjonsbrevet. Søknad kan også leveres via: https://umoe.easycruit.com/vacancy/1898141/35778?iso=no

Ved spørsmål, ta kontakt med Suzanne Schulzki – mob: +47 94131933