DSC_1007 (Custom) (Medium)

Hindsæter er et historisk, lite tømmerhotell fra 1898 midt i naturen i Jotunheimen, langs Nasjonal Turistvei Valdresflya, 900 meter over havet med totalt 26 rom og kapasitet for opptil 60 personer. Vi har de siste årene opplevd en stor økning i antall gjester, våre måltidsopplevelser blir satt stor pris på og vi regnes som et av Fjellnorges beste spisesteder.

Bærekraft og lokale råvarer fra ca. 20 forskjellige lokale leverandører står i fokus, men spesiellt reinsdyr fra det lokale tamreinselskapet. Vi har egen vin- og ølkjeller med smaksrom og mer enn 60 forskjellige norskproduserte øl.

Om stillingen: Assiterende daglig leder vil jobbe mest i resepsjonen, men også i spisesalen/ serveringen. Den som ansettes vil ha muligheter til å utvikle seg selv og vår bedrift i tett samarbeid med André Sundero, eier og kjøkkensjef og Karola Wenzel, eier og ølsommelier. Vertsparet ser spesiellt etter personer som har lyst og evne til å ta over ansvaret for driften med alt det innebærer (booking, personal, sikkerhetsrutiner mm) når de ikke er tilstede.

Stillingsprosent: 100%, første året som engasjement fram til 1.11.2018

Tiltredelse:1.2.2018

Sted: Hindsæter, Vågå, Jotunheimen

Søknadsfrist: 20.10.2017

For spørsmål om stillingen: Karola Wenzel Epost: post@hindseter.no tlf: 61238916