Arbeidsgiver: GreenCo AS
Stillingstittel: Prosjektkoordinator
Frist: 10.10.2017
Varighet: Prosjekt

Vi søker etter en prosjektkoordinator i fleksibel 40% stilling som skal ha ansvar for vår leveranse av bærekraftscoach-prosjektet til Nordic Choice Hotels. Prosjektet ble etablert av GreenCo i Norge for fem år siden og har vært drevet i nært samarbeid med svenske Sustainergies.

Prosjektet omfatter 30+ hoteller og jobben går ut på  koordinere ansettelsesprosesser, drive aktiv oppfølging samt ha ansvaret for daglig administrasjon. En sentral del av jobben er å bidra til motivasjon og veiledning av ansatte rådgivere.

Hovedarbeidsområder

 • Daglig drift og koordinering av prosjektet
 • Administrative oppgaver
 • Veiledning av ansatte over hele NorgeFormelle kvalifikasjoner
 • Høyere utdanning innen økonomi, administrasjon, bærekraftig utvikling, reiseliv eller liknende
 • Erfaring fra prosjektarbeid
 • Flytende norsk skriftlig og muntlig, god kommunikasjon svensk/engelsk
 • Gode datakunnskaper i Word og Excel, fortrinnsvis også erfaring med Google Drive
 • Erfaring og/eller kunnskap om ISO 14001, reiselivsnæringen, bærekraft og samfunnsansvarPersonlige egenskaper
 • Evne til å strukturere egne arbeidsoppgaver
 • Evne til å arbeide selvstendig og strukturert
 • Leveransedyktig på tid og kvalitet
 • God motivator og veilederArbeidstiden er fleksibel og kan til en viss grad styres selv. Noen perioder vil være travlere enn andre (estimert pr. dags dato så er november-april den travleste perioden). Stillingen rapporterer til daglig leder.Arbeidssted er kontorfellesskapet Palmehagen i Erfjordgata 8, Stavanger Øst.Hjemmekontor kan benyttes til en viss grad om ønskelig.

  Søkere til stillingen må ha relevant utdanning, arbeidserfaring og personlige egenskaper som egner seg for stillingens målsetting. Interesse for og ønske om utvikling innen ISO 14001, reiselivsnæringen, samfunnsansvar og ulike bærekraftsbegreper er essensielt.

  Kveldsarbeid og noen reisedager innen Skandinavia må påregnes i løpet av året.

  Lønn etter avtale.

  Arbeidsspråk: hovedsakelig norsk, noe svensk og engelsk

  Søknad med CV og attester sendes senest 10. oktober

Om arbeidsgiveren

GreenCo er en gründerselskap lokalisert i Stavanger. Selskapet ble etablert i 2014 og jobber med miljøsertifisering og rådgivning for bedrifter.

De siste fire årene har vi vært engasjert av Nordic Choice Hotels for å koordinere deres bærekraftsprogram ved hoteller over hele landet. Med vår bistand har hoteller fått tett oppfølging slik at de kan nå sine ambisiøse miljømål.

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Bodil Lande, Daglig leder
Mobil: 959 76 357
Epost: bodil@greenco.no