Hotel Sverre er et tradisjonsrikt hotell med en unik beliggenhet midt i Sandnes sentrum. Den nære avstanden til både Sola Lufthavn, Forus Industriområde, Kongeparken, og Stavanger sentrum, gjør hotellet til et ideelt utgangspunkt for både forretning og fritid. Tog- og busstasjonen ligger kun 200 m unna. Hotellet er kjent for sin personlige service og sin hyggelige og avslappende atmosfære. Hotel Sverre tilbyr 69 trivelige rom, frokostservering og møterom.

Hotel Sverre er et hotell i Kronengruppen.

Resepsjonsmedarbeider 30% fast stilling, med mulighet for flere vakter

Er du blid, arbeidsom, fleksibel, initiativrik, serviceminded og har erfaring fra serviceyrket?

Vi søker etter resepsjonsmedarbeider i 30% fast stilling. Vi søker deg som er:
Positiv, salgsorientert, utadvent, løsningsorientert, har gode kommunikasjonsevner og er glad i serviceyrket gjerne med erfaring med hotellsystemet Opera.

Du som resepsjonist vil ha sentrale oppgaver innen kundebehandling, innsjekk og utsjekk, booking og salg. Det vil også være noe frokostservering. Du må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk.

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver i ett aktivt og hyggelig arbeidsmiljø, der vi trenger dine egenskaper og ferdigheter for å gi våre gjester en hyggelig opplevelse. I utgangspunktet er vaktene fordelt på annenhver helg og noen kveld ukedager, men dette kan tilpasses.

Vil du bli en del av Hotel Sverres ansatte? Send oss en søknad med cv (husk referanser), så får du fortløpende tilbakemelding.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Krav til kompetanse

  • Kompetanse: Engelsk, Bokmål

ArbeidsstedSandnes (Rogaland)
Type stillingFast stilling, Skiftordning, Deltid (30%)
Antall stillinger1
LønnLønn etter tariff
Søknadsfrist6.12.2017
Siste publiseringsdato30.11.2017
Søknad sendesE-post: katalin@hotel-sverre.no
Søknaden merkesResepsjonsmedarbeider 30 % fast stilling
KontaktpersonKatalin Østbø