Quality Hotel EG 2017 Photo Cato Aurtun-2862.jpg

Inhouse Sales Agent

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du ambisjoner og en dag eller to til disposisjon i løpet av en uke?

Vi gir deg muligheten til å være med å styrke  Quality Hotel™ merkevaren i Stavanger med 3 hoteller i regionen på salg, nærmere bestemt på innesalg. Du får være med på å følge opp både eksisterende kunder og nye kunder. Det er en spennende, hektisk og givende jobb. Du får være med på å bidra å sette deg selv på kartet.

Vi søker deg som har masse Energi, Mot og Begeistring, og ikke minst et salgs gén og 2 i kroppen. Du må ikke være redd for å bruke telefonen som verktøy for å komme i kontakt, men det er bare et av flere verktøy vi bruker.

Send oss noen ord om deg selv og hvorfor du er den rette til jobben. Vi er klare for å bringe 2018 oppover og i riktig retning, er du?

Bli med på en spennende reise sammen med Team Quality Hotels Region Stavanger!

 

Søknadsfrist: 2018 – 01 – 31

Send søknad til: epost Michael.holm@choice.no