Frivilligkombi

Vi trenger DEG for å hjelpe oss å arrangere hele Norges matfest for 20. gang!

Har du lyst til å være Gladmats ansikt utad? Vi trenger frivillige til en rekke poster, og har bruk for både store og små.  Det aller viktigste er at vi blir en god gjeng som kan stille oss bak festivalens verdier – glad, engasjerende og skapende.

Som frivillig på Gladmat får du en opplevelse for livet. Du blir kjent med nye mennesker og får være en del av vårt 20 års jubileum.

Du får ta del av  et gøyalt, men hektisk miljø, der alle samarbeider og sier ”det fikser jeg!”. Du får nye venner og se hvordan festivalen fungerer fra innsiden. I tillegg ser det bra ut på CV-en din. Arbeidsoppgavene er mildt sagt allsidige.

Vi har blant annet oppgaver som fotograf, sjåfør, scenerigger, runner (runnere gjør masse viktige småoppgaver), ryddehjelp, og så videre. Vi trenger også folk til å stå i baren, i kassen og rundt i de ulike teltene.

Frivilligjobben innebærer et par plikter. Minstekravet er å jobbe to skift i løpet av festivalen. Du må møte på avtalt tid, og være i form til å jobbe. Husk du er Gladmats ansikt utad til 250.000 gjester, så smil og vær glad! Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi at du registrerer deg her.

Scroll ned for å se mer om hva vi trenger hjelp til på de ulike områdene våre.

DSC_1026-768x512Smak På Verden
Her trenger vi personell som kan selge drikkevarer ved vårt spennende internasjonale street food-konsept, Smak På Verden. Arbeidsoppgavene innebærer videre å holde det ryddig på området bak Skur 6, og generelt sørge for god stemning. Passer spesielt bra for de som ønsker å jobbe i bar. Alle som jobber her må være over 18 år.

Blå Fristelser
Blå Fristelser er Gladmats samarbeidsprosjekt med fiskerinæringen. Her vil det både bli salg av bøker, mat og drikke. Her trenger vi noen som vil jobbe med salg av mat og drikke. Alle frivillige her må være over 18 år.

Malt & Humle
Vi fortsetter med vårt fantastiske bryggerikonsept, og trenger derfor frivillige som kan selge bonger, bistå bryggeriene og holde det ryddig på området. Passer spesielt bra for de som er interessert i øl. Her kreves det også at man er over 18 år.

Kokepunktet
Tirsdag 18. juli avholder Gladmat sin årlige fagkonferanse Kokepunktet. I den sammenheng trenger vi en gjeng med frivillige som kan arbeide med vertskap. Dette innebærer å jobbe med registrering av deltakere, rydde litt i pausene, hjelpe til med å servere lunsj, samt andre oppgaver. De som vil være med på dette må være over 18 år, da det serveres vin til lunsjen.

Rigging
Vi trenger hjelp til å rigge opp og ned hovedscenen på torget før og etter festivalen. I tillegg har vi bruk for stagehands som kan hjelpe til med omrigg på scenen under festivalen. Dette er oppgaver som krever at du er fysisk sterk. Det er også bruk for noen som kan være med å rigge opp og ned standene Blå Fristelser og Malt & Humle. Her er det både snakk om fysisk arbeid, samt å være med å dekorere.

Barnevertskap
Her ser vi etter personer som kan hjelpe til og holde det ryddig på festivalens barneområder, og hjelpe til med barnekurs.

Lyst å bli med? Registrer deg her.

Kurstelt-på-Torget